Två 70-åringar möts i en mataffär och blir förälskade i varandra: "Vi gifte oss på samma plats där vi träffades första gången"

av sofia

05 December 2022

Två 70-åringar möts i en mataffär och blir förälskade i varandra: "Vi gifte oss på samma plats där vi träffades första gången"
Advertisement

Kärleken kommer när man minst anar det, när du inte längtar efter att ha någon vid din sida, men det är en känsla som alltid vet hur den ska överraska oss. Detta är en av de största egenskaperna hos motorn som får jorden att snurra. Faktum är att kärleken vet hur den ska överraska människor och kan förändra deras liv på mycket kort tid.

De två huvudpersonerna i denna berättelse vet något om den saken, ett äldre par som aldrig förväntade sig att kunna bli kära igen i sin ålder och som tvärtom fick ge efter för styrkan i denna känsla.

via Daily Mail

Advertisement
FOX 10 Phoenix/Youtube Screenshot

FOX 10 Phoenix/Youtube Screenshot

Brenda Williams och Dennis Delgado, 72 respektive 78 år, bor i Arizona, USA, och träffades av en slump bland gångarna i mataffären. En helt vanlig dag under pandemin handlade den här kvinnan och mannen som vanligt när de stötte på varandra medan de valde produkter att lägga i varukorgen.

Enligt vad de själva berättar började de prata och efter en halvtimme tog de farväl genom att byta nummer och insåg, i djupet av sina hjärtan, att de var förutbestämda att tillbringa resten av sina liv tillsammans. Några dagar efter det att de träffats kom de överens om att de skulle ses i en lokal kyrka. De var båda änklingar och kanske var det att dela förlusten något som förde dem närmare och fick dem att knyta ett djupt band som på kort tid förvandlades till kärlek.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Bara 9 månader efter mötet i mataffären bestämde Dennis att Brenda skulle vara hans fru och friade till henne. Hon, som kände samma sak för sin nya partner, kunde inte låta bli att säga ja. Men den mest "extravaganta" delen av denna historia skulle fortfarande komma.

Paret funderade efter ömsesidig överenskommelse på platsen för bröllopet och bestämde sig för att de inte kunde välja någon annan plats än den mataffär där de hade träffats. Så de ordnade allt. Tillsammans med bröllopsmarschen som ljöd i rummets högtalare och omgivna av vänners och släktingars tillgivenhet svor de varandra evig kärlek.

En rörande, känsloladdad och romantisk berättelse som får oss att dagdrömma och som lär oss att det att bli kär och dela sitt liv med en annan person är det bästa som kan hända i livet. Håller du med?

Advertisement