Hon har den största munnen i världen: "De har alltid skrattat åt mig, men idag tjänar jag tusentals euro" (+VIDEO)

av sofia

21 Maj 2023

Hon har den största munnen i världen: "De har alltid skrattat åt mig, men idag tjänar jag tusentals euro" (+VIDEO)
Advertisement

Kanske är det inte alla som har något "utöver det vanliga" som kan skilja dem från mängden redan vid första ögonkastet. Men var och en av oss är unik och oersättlig. Det finns dock människor som faller i kategorin "extraordinära människor" på grund av en exceptionell talang eller på grund av sitt utseende.

Den kvinnliga huvudpersonen i denna berättelse faller exakt in i denna lilla krets av "fenomenala" individer: tack vare en av hennes fysiska egenskaper har hon till och med tagit sig in i Guinness Rekordbok.

via Theguardian

Advertisement
Samantha Ramsdell/Facebook

Samantha Ramsdell/Facebook

Hon heter Samantha Ramsdell, är 33 år gammal, och ända sedan hon var en liten flicka har hon stått ut från mängden. Varför?

På grund av sin mun som vi kan definiera som "extra stor" när det gäller dimensionen. Den sträcker sig upp till 6,52 cm i höjd och kan till och med rymma ett helt äpple! En mycket unik egenhet som gav henne världstiteln i Guinness rekordbok som kvinnan med den största munnen i världen!

Ändå har Samantha erkänt att hon har gått igenom mörka och olyckliga tider just på grund av det som nu har gjort henne känd och så speciell.

Advertisement

Just a girl and her Gape 😂 check me out on Access Hollywood this Monday!!!!

Pubblicato da Samantha Ramsdell su Venerdì 20 maggio 2022

"Ända sedan jag var väldigt ung har andra barn retat mig. Varje dag kallade de mig för hemska saker som "grodtjejen" eller "fiskmun" och sa att jag såg ut som en Pit Bull", berättar hon.

Och det gick inte bättre som vuxen. Även nu, i vardagen och trots att hon är berömd, hånas och kritiseras hon ständigt, särskilt på sociala medier där människor slänger ur sig vad som helst och inte visar ens en liten gnutta förståelse mot henne.

Men kvinnan har lärt sig hur hon ska bete sig och har förvandlat denna egenskap till sin starka sida.

Samantha Ramsdell/Facebook

Samantha Ramsdell/Facebook

"Jag har lärt mig att älska mina olikheter, det som gör mig speciell, och att använda min unikhet till min fördel."

Faktum är att Samantha kan skryta med flera miljoner följare på webben, och trots de otäcka kommentarer som ibland kan skada henne, publicerar hon ständigt videor där hon bokstavligen visar sig utan filter, och där hon stolt visar upp sin stora mun.

Tack vare hennes enorma antal anhängare på sina kanaler lyckas hon dra in häpnadsväckande summor: ett enda inlägg på sociala medier kan få henne att tjäna upp till 12 000 euro! Men det är inte allt.

Tack vare sin berömmelse har hon fått prova en av sina största passioner: att arbeta som komiker.

Kvinnan reser över hela landet och uppträder i liveshower där hon skådespelar, har roligt och underhåller andra. Hennes hjärtliga skratt kan verkligen inte gå obemärkt förbi och kan få andra på bättre humör.

"Livet är för kort för att försöka låtsas vara någon annan. Jag tycker att vi ska vara stolta och hylla våra unika egenskaper!", säger kvinnan med ett världsrekord. Och vad tycker du?

Advertisement