Kvinnan med världens största kindben bestämmer sig för att göra ytterligare ett ingrepp (+VIDEO)

av sofia

19 Januari 2024

Kvinnan med världens största kindben bestämmer sig för att göra ytterligare ett ingrepp (+VIDEO)
Advertisement

Utseende tycks idag nästan vara avgörande i samhället och att vara och känna sig snygg spelar en mycket viktig roll, det finns inte så mycket man kan göra åt saken. Oavsett om det är inom arbetet eller bar för social interaktion, så har det en viss inverkan att vara välvårdad och välklädd.

Vissa aspekter av ens utseende är dock mycket svårare att förändra, till exempel ett drag i ens ansikte eftersom det inte precis är som att välja vilka skor man ska ha på sig... men inte för huvudpersonen i historien vi nu ska berätta om. Faktum är att hon har genomgått otaliga kosmetiska operationer och förändrat sina drag i ansiktet väldigt mycket. Hon är nu helt oigenkännlig jämfört med före sina operationer, men tack vare sitt nya utseende har hon tagit ett ovanligt rekord.

Advertisement

Berättelsen om Anastasiia Pokreshchuk

Berättelsen om Anastasiia Pokreshchuk

Hennes namn är Anastasiia Pokreshchuk och hon är en 34 år gammal ukrainsk influencer som ursprungligen kommer från Kiev. Hon började genomgå ett flertal operationer vid 26-års ålder. Först retuscherade hon sina läppar med fillers, sedan bestämde hon sig för att ändra lite på kindbenen och käklinjen och till sist gick hon över till bröstförstoring.

Inom loppet av några år minns hon inte längre exakt hur många gånger hon lagt sig under kniven och hennes förvandling är väldigt drastisk eftersom hon är helt oigenkännlig jämfört med när hon var helt naturlig. Kvinnan förklarar dock att hon älskar sitt nya utseende och känner sig mycket mer självsäker: "Jag fann modet att möta livet på rätt sätt och tack vare min nya look är det som om jag hade "låst upp" mig själv", förklarar hon.

Det är verkligen imponerande hur unika hennes ansiktsdrag är eller åtminstone originella. Detta unika utseende verkar ha gjort henne mycket populär bland hennes följare som kallar henne "just queen" och verkar ha gett henne ryktet om att vara kvinnan med störst kindben i världen. Många kommenterade dock bilderna på kvinnan efter det att hon genomgått sitt senaste ingrepp och använde väldigt hårda ord mot henne.

Advertisement

Människors reaktioner på hennes utseende

"Jag tycker synd om henne...", skrev någon, "Jag tror inte att hon mår riktigt bra, men jag hoppas att hon kommer att må bättre snart", kommenterade en annan, "Men vad har hänt med dig?! Varför har du gjort så här mot dig själv?", skrev ännu en.

Men det finns också de som beundrar hennes mod och godkänner hennes val: "Du måste vara nöjd med dina förändringar, om ditt utseende gör dig lycklig låt dig då inte påverkas av andras bedömningar", skriver en av hennes följare för att stötta henne.

Tack vare sitt nya utseende fann Anastasiia modet att släppa sin första musikaliska singel, Brave (modig) och hävdar att allt är tack vare det självförtroende hon har fått tack vare sitt nya utseende: "Jag förstår att för många är mitt ansikte speciellt, men jag älskar det och skulle aldrig gå tillbaka till hur jag såg ut förut", förklarar 34-åringen.

Influencern spenderade flera tusentals dollar för sina estetiska ingrepp och detta val togs inte heller emot väl av många människor... dock är personligt välbefinnande subjektivt och därför är alla fria att själva bestämma vad de vill och inte vill göra med sina kroppar. Är det inte just det faktum att vi tycker så olika som gör världen mer intressant?

Advertisement