Den här bilden på mor och dotter som kör ett plan är ett historiskt ögonblick

av sofia

19 Juni 2023

Den här bilden på mor och dotter som kör ett plan är ett historiskt ögonblick
Advertisement

Relationen mellan mor och dotter är verkligen speciell, även när det gäller att arbeta ihop. Tillsammans kan de bygga ett unikt arbetsklimat, baserat på tillit, ömsesidig hjälp och familjesammanhållning. Mamman är inte bara en guide och ett föredöme för sin dotter, utan hon kan också fungera som en handledare i arbetslivet, föra vidare sina erfarenheter och ge användbara förslag. Å andra sidan kan dottern lära sig mycket av mammans entreprenöriella passion och engagemang för sitt arbete.

Att arbeta tillsammans ger dem möjlighet att fördjupa sin relation ännu mer, eftersom de kan uppmuntra varandra, möta nya utmaningar tillsammans och fira sina prestationer.

via CBS

YouTube - CBS Evening News

YouTube - CBS Evening News

Nicole McCallister och hennes dotter Teri Eidson har alltid varit väldigt nära, men deras band var avsett att bli ännu mer starkt när de blev det första mor-dotter-teamet att flyga en internationell flygning tillsammans. "Efter att vi lyfte tittade vi på varandra och vi trodde inte våra ögon - sa de - Det var en otrolig känsla och vi hade väldigt roligt".

De två gav sig ut på en 14 och en halv timme lång resa, som sträckte sig nästan 7 000 miles från Memphis till Incheon, Sydkorea. "Jag minns att jag redan vid 13 eller 14 år visste att jag ville bli pilot - sa Nicole - jag pratade om det med mina föräldrar som arbetade inom sektorn och de rådde mig att göra något annat, men det var min dröm och titta på mig nu".

Advertisement

Nicole agerade kapten medan Tori skötte start och landning: "Det var en av de bästa landningarna jag någonsin gjort", kommenterade Nicole. "Min mamma satt precis bredvid mig och det var väldigt intressant att se henne i arbete", förklarade hon.

Nicole sa att hon njöt av varje minut av resan och var mycket stolt över vad hon uppnådde: "Att vara mamma och göra det här jobbet är inte lätt, som det inte är med något yrke. Du måste hitta en balans mellan att göra båda och göra det bra", sa hon. Deras budskap till alla mammor i världen är att följa sina drömmar för att uppnå lycka.

Vi vill bara gratulera dessa två kvinnor för deras beslutsamhet i att uppnå sina mål!

Advertisement