Beslutsamhetens kraft: den här tjejen får sin universitetsexamen samtidigt som hon föder barn (+VIDEO)

av sofia

31 Maj 2023

Beslutsamhetens kraft: den här tjejen får sin universitetsexamen samtidigt som hon föder barn (+VIDEO)
Advertisement

Livet är fyllt med betydande milstolpar som att ta examen, få ditt drömjobb, köpa hus eller bil, gifta sig eller skaffa barn. När två av dessa milstolpar uppnås samtidigt kan en speciell dag bli bokstavligen oförglömlig och till och med gå till pressen, precis som det som hände vid Henry Ford College i Dearborn, Michigan, USA.

Faktum är att en, eller snarare två, fantastiska nyheter spreds på webben och har även nått internationella tidningar. Men låt oss se vad det rör sig om.

via Wxyz

Advertisement
 Youtube - WXYZ-TV Detroit - Channel 7

Youtube - WXYZ-TV Detroit - Channel 7

På det datumet deltog Kelsey Hudie i en speciell examensceremoni som arrangerades speciellt för henne. Kvinnan visade verkligen hur viktigt det var för henne genom att delta i evenemanget medan hon var i full gång med sin förlossning. Den nästan nyblivna mamman ville få sitt certifikat på scenen som alla andra studenter och universitetet ordnade omedelbart om programmet så att hon kunde göra det.

Hudie var förståeligt orolig över hur mycket hon skulle behöva göra under ceremonin, med tanke på att hon var gravid i 38:e veckan och mycket nära att föda, och Hudie visade stark beslutsamhet och strävan efter att både slutföra sin utbildning och bli en bra mamma.

Kelseys akademiska resa började 2018, och hennes orubbliga beslutsamhet att ta sin utbildningsexamen tog fem år. Men hon gav aldrig upp sin dröm och lyckades förverkliga den: "Jag vill bli lärare, så jag kommer att studera på Eastern!" berättar hon glatt.

Advertisement

Kelseys faster, som arbetar på college, tog kontakt med administrationen några minuter före ceremonin, och det var inga problem att ändra ordningen på händelserna.

Omedelbart efter ceremonin födde Kelsey sitt första barn, Nyla: "Jag hoppas att hon en dag inser hur speciell hon är. Även utan examen och allt har jag alltid velat bli mamma i stort sett, så jag är så glad. Jag gillar inte att skryta med mina milstolpar, men att ta min examen och få mitt första barn på samma gång är något jag absolut inte kan glömma" säger Kelsey.

Denna supermamma uppnådde verkligen två stora mål i livet! Hade nu någonsin hört talas om en lika slående händelser?

Advertisement