Sonen är besatt av tv-spel och pappan tvingar honom att slå sönder sin playstation

av sofia

06 Juli 2023

Sonen är besatt av tv-spel och pappan tvingar honom att slå sönder sin playstation
Advertisement

Uppfostran av barn blir allt viktigare: tiderna förändras, men disciplin och rätt värderingar bör förbli fasta teman som förs vidare från generation till generation. Ibland tvingas man ta tag i situationen och ta ansvar genom en känslomässigt stark gest för att ge sina barn en läxa.

Åtminstone tycks huvudpersonen i denna berättelse tycka det, som var trött på sin sons beteende och bestämde sig för att ta en "drastisk väg" för att straffa honom ordentligt. Låt oss se vad som hände.

via Facebook

Advertisement
Showboat Presents The Offended Zone/Facebook/Screenshot

Showboat Presents The Offended Zone/Facebook/Screenshot

Tre Cosby, en pappa i USA, var trött och arg på sin son. Faktum är att den lilla killen ägnade praktiskt taget all sin lediga tid åt att sitta framför TV-skärmen och spela tv-spel. "Ät, sov, Fortnite (tv-spel), börja om". Det här är orden som vi kan läsa på pojkens tröja för att ge en uppfattning om hans livsfilosofi.

Först och främst påverkades killens betyg, som fortsatte att försämras. Pappan förmanade då sin lille son: antingen skulle han kraftigt ha minskat användningen av sin älskade spelkonsol (en PlayStation) eller så skulle de båda ha fått betala konsekvenserna.

En morgon hade Cosby uppmanat sonen att göra sina läxor men hade istället hittat honom sittandes framför sin älskade Playstation. Så han bad en tredje person att filma honom och bad sin son att följa med honom ut i trädgården.

Advertisement
Smashed

Good parenting or not, that’s your opinion. Bad grades, YouTube, and excessive playing of fortnite equals destruction of your electronics in my house 🤷🏽‍♂️💯💯 For licensing and usage, contact, licensing@viralhog.com

Pubblicato da Showboat Presents The Offended Zone su Giovedì 21 marzo 2019

Men innan han gick ut tog han tag i konsolen och la den i en vit plastpåse. Sedan ropade han på sin son och befallde honom att följa med honom ut.

"Du har tittat på YouTube-videor från din PlayStation sedan morse. Vad sa jag till dig skulle hända? Varnade jag dig inte för att det skulle få konsekvenser om du inte lydde mig igen? Att din PlayStation skulle få betala priset?" frågar pappan strängt. Sonen verkar uppgiven och erkänner sin skuld och börjar frukta det värsta.

Väl ute i trädgården lägger pappan konsolen på marken och ger sin son en metallstång . "Förstör den", "Ha sönder den sa jag till dig", beordrar han pojken som redan gråter. Till sist utför sonen, bland tusen snyftningar, sin pappas önskningar och slår sin älskade PlayStation flera gånger. Men för pappan räcker det fortfarande inte så han tar en stor sten och slänger den på konsolen och bestämmer sig till slut för att bokstavligen köra sin bil över den och ha sönder den helt. Anser du att detta straff är lämpligt eller överdrivet? Låt oss veta!

Advertisement