Den här mannen blir lämnad av sin fru och tvingas fostra 4 barn på egen hand: "Jag kommer att göra mitt bästa för att de ska kunna få allt det de behöver"

av sofia

19 Juli 2023

Den här mannen blir lämnad av sin fru och tvingas fostra 4 barn på egen hand: "Jag kommer att göra mitt bästa för att de ska kunna få allt det de behöver"
Advertisement

Kärleksfulla föräldrars närvaro och närhet är extremt avgörande faktorer i barns liv, då de behöver deras stöd för att hitta rätt och inspireras av sina främsta föredömen för att bli bra människor. Därför är det av största vikt att föräldrar beter sig på rätt sätt när de uppfostrar sina barn.

Men det finns också tillfällen där vuxna inte klarar uppgiften att ta hand om ett barn. Vissa föräldrar sätter sina egna personliga behov framför sina barns och ibland struntar de till och med i sina skyldigheter. Andra försöker å andra sidan göra sitt bästa, men känner sig tvingade att ta flera jobb för att tjäna pengar vilket stjäl dyrbar tid från barnen.

via Elpopular

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

En man har blivit sina fyra barns hjälte och lyckats hjälpa dem varje dag trots utmaningarna och sin status som ensamstående pappa. Enrique Alegría har separerat från sin fru, som har valt att starta en ny familj på annat håll. Sedan dess har mannen arbetat hårt för att uppfostra sina barn i stadsdelen Cerro Colorado i Arequipa, Peru. Varje morgon såg den här superpappan till att hans barn inte kom för sent till skolan eller att han själv inte kom för sent till jobbet och han har aldrig slutat kämpa.

Enrique tar hand om sina barns alla behov, eftersom han aldrig skulle tillåta dem att lida på grund av sina brister. Han måste utföra sina arbetsuppgifter för att säkerställa en inkomst, men samtidigt har han allt ansvar för sina barn, en uppgift som inte alls är lätt för honom, men som han aldrig skulle ge upp.

Den äldsta sonen, som är 11 år, hjälper honom med de yngre som är 9, 7 och 5 år. Enrique arbetar som murare och föredrar att vara egenföretagare, vilket gör att han bättre kan hantera sin tid och ta sina barn till skolan, samt förbereda allt de behöver, till exempel måltider.

Advertisement

#𝐂𝐎𝐍𝐎_𝐍𝐎𝐑𝐓𝐄 #𝐂𝐄𝐑𝐑𝐎_𝐂𝐎𝐋𝐎𝐑𝐀𝐃𝐎 SE ACERCA EL DÍA DEL PADRE, Y ENRIQUE CUIDA DE SUS CUATRO HIJOS DESPUÉS QUE SU PAREJA...

Pubblicato da Alerta: Cono Norte, Ciudad Municipal ,y todos los anexos . Arequipa su Sabato 10 giugno 2023

"Mina barn måste vara i skolan 7.45, jag lämnar dem och sedan går jag till jobbet. Av den anledningen kan jag inte börja jobba kl 7 på morgonen som jag brukar på byggarbetsplatser. Jag söker flexibla jobb för att inte skapa problem för någon och för att undvika att de klagar om jag kommer för sent eller om jag jobbar mindre timmar", förklarar pappan. Hans största dröm för tillfället är att bygga ett eget hus åt sig själv och sina barn.

"Jag gör allt jag kan och kommer alltid att stå upp för mina barn. Jag älskar dem och vill ta hand om dem. De är min största källa till styrka och jag vet att jag förr eller senare kommer att tjäna tillräckligt för att bygga ett hus och ett hem till oss", tillade han.

Ett riktigt föredöme. Vi vill verkligen önska dem all lycka i framtiden.

Advertisement