Den här kvinnan avslöjar sin hemlighet för ett långt och lyckligt äktenskap

av sofia

08 Augusti 2023

Den här kvinnan avslöjar sin hemlighet för ett långt och lyckligt äktenskap
Advertisement

Det finns beslut som det inte är vi som bör fatta. Eller åtminstone inte ensamma. Ibland måste du hitta den rätta kompromissen för att komma överens med människor omkring dig. Detta är ännu mer sant om du har en person som du älskar från djupet av ditt hjärta och som du därför är villig att offra något för. När ett par bestämmer sig för att gifta sig eller flytta ihop kan många problem relaterade till samlevnad uppstå.

Det här paret har förklarat att de har hittat den perfekta lösningen för att undvika de flesta konflikter och fortsätta att odla sin kärlek och det är att bo i olika hus och att inte alltid ses. Låt oss ta reda på mer om varför de har gjort detta val.

via Nypost

Advertisement

Vi pratar om Bianca Turetsky, 43, och Dr Peter Bach, 58, som efter att ha gift sig förvånade vänner och familj genom att gå emot traditionen och stanna kvar i sina respektive hem, hon i Brooklyn och han på Manhattan.

Den bästsäljande författaren Bianca Turetsky bor lyckligt med sin räddade katt från gatan, Cleo, i en lägenhet som hon har ägt i över tio år. Medan Peter säger att han är lika nöjd med att bo i huset som han tidigare delade med sin tonårsson, som tyvärr är allergisk mot katter. Pojken flyttade sedan ut för att studera på universitetet, men paret fortsatte med sin vana att leva separat och konstaterade att den här lösningen fungerar perfekt för dem båda.

"Att följa det klassiska manuset skulle inte ha gjort oss båda lyckliga. Varför ska vi hålla oss till gamla konventioner? Varför kan vi inte återuppfinna oss själva medan våra liv fortsätter? Vem bestämmer hur ett framgångsrikt äktenskap ser ut?", säger Bianca.

Låt oss se hur de har organiserat sina liv för att klara av något som, åtminstone utifrån kan verka som en komplicerad relation.

Advertisement
Bianca Turetsky/Instagram

Bianca Turetsky/Instagram

Det är inte alls så, absolut inte för dem. Paret tillbringar flera kvällar i veckan tillsammans i den ena eller den andras hus, innan de återvänder till sina hem för att njuta av sina privata utrymmen och gå tillbaka till sina egna vanor.

"De flesta människor vi berättar om vår unika livsstil för går ganska snabbt från överraskning till nyfikenhet till lite avundsjuka", förklarar kvinnan. Författaren sa att hon med tiden har kortat ned rutten och lyckas nå sin mans hus på bara 38 minuter. De slog också fast att ömsesidig närvaro aldrig bör tas för given. "Vi har varit tillsammans nästan sex år och ändå verkar en kväll tillsammans på en helt vanlig dag mitt i veckan fortfarande vara en dejt", förklarar Bianca glatt.

Men Peter letar just nu efter ett hem lite närmare sin frus bostad i Brooklyn för att minska pendlingstiden, men paret planerar inte att bo tillsammans permanent ens nu när deras andra bröllopsdag närmar sig. "Jag tror att detta "bostadsarrangemang" är hemligheten bakom vår lycka", säger Bianca.

"Det stämmer visserligen att det inte var så här jag föreställde mig att ett äktenskap skulle vara", avslutade hon. "Det är definitivt bättre."

Vad tycker du om det här?

Advertisement