En senildement pappa känner inte längre igen sin dotter, men under bröllopet sker ett litet mirakel (+VIDEO)

av sofia

07 Juli 2023

En senildement pappa känner inte längre igen sin dotter, men under bröllopet sker ett litet mirakel (+VIDEO)
Advertisement

Vi vet hur unik och viktig bröllopsdagen är: en speciell händelse som kröner en stor kärlek och förvandlar den till något ännu mer speciellt, ett band för livet, en ömsesidig kärlek som kan övervinna allt. För en så viktig dag vill man bara ha det bästa, att hela ceremonin är perfekt och att gästerna i en viss mening också är det.

Huvudpersonen i den här berättelsen har en pappa som lider av en demenssjukdom som inte tillåter honom att minnas eller känna igen människor väl... så hon använde sig av ett litet trick i ett försök att "väcka" sin älskade pappa för att kunna njuta av sitt bröllop tillsamman med honom. Låt oss tillsammans kika på vad hon hittade på.

via Newsbreak

Advertisement
Wonder and Raw/Facebook

Wonder and Raw/Facebook

Julia skulle gifta sig och hade en enda stor önskan om att få ta den berömda promenaden längs altargången tillsammans med sin pappa. Tyvärr kände pappan, som led av demens, inte ens igen henne och verkade inte ens förstå vem hon var.

Men den unga dottern, som vi kan se i videon, talade ömt med mannen och ledde honom fram till ett bord på balkongen. Därefter bad hon honom sitta ner, vara lugn och koppla av.

Mannen, om än förvirrad, tyckte om uppmärksamheten han fick och hans ögon visade tacksamhet trots en lätt förvirring. Sedan gör Julia något oväntat och otroligt.

Advertisement
Dad with dementia has a heartwarming realization

Dad with dementia has a heartwarming realization It's her wedding day and her dad has dementia. She prepares a surprise so that her dad remembers. This original video was produced by Network Media LLC and Olivia

Pubblicato da Wonder and Raw su Venerdì 11 novembre 2022

Hon visar mannen en duk att måla på och bredvid lite färger och en pensel. Mannen verkar förvånad och samtidigt intresserad av dessa föremål och iakttar samtidigt som han mumlar något. Då tar dottern penseln och hjälper mannen att hålla i den samtidigt som hon för hans hand fram och tillbaka som om han målade...

Borsten rör sig upp och ner, utan att ens vara doppad i färg. Mannen simulerar bara färgens rörelse utan att måla någonting. Ändå verkar just det där ljudet, det där mjuka gnuggandet på duken ha en magisk effekt på honom.

På ett ögonblick blir pappan helt klar i huvudet! Han vänder sig mot sin dotter, känner igen henne och kramar henne hårt, kallar henne älskling och säger att hon är vacker. Ingen av dem kan hålla tillbaka tårarna och blir glada över det lilla miraklet, nu är allt verkligen perfekt och Julias speciella dag kunde inte bli mer speciell.

Advertisement