Föräldrarna ger sin tonåriga dotter hennes första bil och hennes reaktion är rörande

av sofia

26 April 2024

Föräldrarna ger sin dotter hennes första bil
Advertisement

Föräldrar kommer att vara villiga att göra allt för sina barn. Deras jobb är att säkerställa deras välbefinnande och försöka göra dem lyckliga genom att hjälpa dem möta livets motgångar.

I denna vackra berättelse ville en mamma och pappa överraska sin dotter genom att ge henne en bil. Tjejen, som är tonåring, reagerade på ett mycket oväntat sätt och definierades av många användare som "unik" med tanke på hennes känsliga ålder, en ålder där tacksamhet är svår att se även på långt håll. Men inte i det här fallet!

Advertisement

Den underbara överraskningen som föräldrarna gjorde för sin dotter

@tannapollock/Instagram

Tanna Pollock, mamman till flickan som visas i videon, är lärare och skapare av digitalt innehåll. Denna mamma till 4 barn bestämde sig tillsammans med sin man för att ge en av sina döttrar en underbar gåva.

Vi pratar om en tonåring som nyligen tog sitt körkort och som naturligtvis inte kunde vänta på att bli självständig för att förflytta sig med bil. Hon föreställde sig dock att göra det med en av sina föräldrars bilar när dessa var tillgängliga.

Istället befann hon sig i sina föräldrars bil, men bara för att få en nyckel placerad i händerna. Hennes pappa, som sitter i förarsätet, svänger precis tillräckligt för att ge henne nycklarna. Flickan tar dem instinktivt utan att förstå och inser sedan att det inte är nycklarna till bilen de sitter i... utan att de tillhör en annan bil, en som hon inte ens känner till!

Advertisement

Videon som visade hela händelsen

Vi kan gissa att Tanna är den som filmat hela scenen och hennes dotters reaktion är verkligen ovärderlig: "Nej, det gjorde du inte! Jag kan inte tro det! Det är inte sant!", upprepar tjejen flera gånger efter att ha tagit emot nycklarna.

Hennes ansikte blir omedelbart rött av alla starka känslor och hon börjar titta åt alla håll i jakten på vilken som skulle kunna vara hennes nya bil. Sedan ser hon den plötsligt och blir både chockad och lycklig på en gång. Hon kliver sedan ur bilen och går, med sin pappa vid sin sida, i riktning mot bilen.

En helt ny bil, pärlemorfärgad, glittrande i solljuset. Efter att ha nått halvvägs stannar tonåringen och tappar andan, sedan börjar hon tacka sina föräldrar och när hon befinner sig bara ett par steg bort från bilen viker hon sig dubbel i ett frenetiskt skratt. "Det kan inte vara sant, jag tror inte på det!", upprepar tjejen hela tiden.

Till slut går flickan in i bilen, sätter sig ner och börjar se den hänförd. Hennes tackord upphör aldrig att ges till hennes föräldrar, till slut brister hon i tårar full av tacksamhet mot dem. Många har kommenterat flickans rörande reaktion, låt oss se de mest betydelsefulla.

Kommentarerna från användarna på Instagram

"'Nej det gjorde ni inte, ni kan inte ha gjort det', tjejen du befinner dig bokstavligen i din nya bil - älskar hennes reaktion!," skrev någon skämtsamt, "En tacksam tonåring?! Vilket land kommer hon ifrån?" kommenterade en annan.

"Hon svämmar över av tacksamhet - jag älskar henne bara för hur hon tog det", skriver ännu en. "Allt är så perfekt i den här videon, bra jobbat föräldrarna!" Vad tycker du om denna rörande berättelse?

Advertisement