Den här pojken reagerar på ett mycket gulligt sätt när han får veta att hans mamma är gravid och rör människor världen över

av sofia

09 Februari 2024

Den här pojken reagerar på ett mycket gulligt sätt när han får veta att hans mamma är gravid och rör människor världen över
Advertisement

När du är gravid är du medveten om att du kommer att möta en hel rad förändringar eller hinder att övervinna om man så vill säga, allt för att föda ett nytt barn. Det är inte bara den gravida kvinnans kropp och sinnestillstånd som kommer att genomgå en förändring utan även hennes familjemedlemmar kommer att vara involverade, åtminstone "mentalt".

I dagens berättelse vill två föräldrar avslöja ankomsten av en ny lillebror eller syster till sitt barn på det sötaste tänkbara sättet. De väljer att göra det på ett lite ovanligt sätt och att filma hela scenen övertygade om att redan veta hur sonen kommer att reagera, men det blev inte exakt som de hade tänkt sig.

Advertisement

Den originella metoden för att avslöja det ofödda syskonets kön

Den originella metoden för att avslöja det ofödda syskonets kön

@ britwilsoncpt/Instagram

Brit Wilson var otålig och spänd vid tanken på att ge den glada nyheten till sin son Lucas. Hon och hennes man ville låta barnet veta ifall han skulle få en lillebror eller syster.

Så paret kom på ett mycket smart och gulligt sätt att dela denna nyhet på, de skulle servera Lucas en muffin och genom att äta den skulle pojken få reda på könet på det ofödda barnet.

Lucas hade faktiskt redan fått veta att hans mamma var gravid och att han därför snart skulle bli storebror. Men skulle han ha fått en bror eller en syster? Bara färgen på fyllningen inuti hans muffins skulle ha gett honom svaret!

Advertisement

Videon som visar barnets reaktion

@ britwilsoncpt/Instagram

I videon kan vi se den lyckliga familjen samlad runt bordet, Lucas sitter i mitten, mellan sin mamma som är tydligt synlig till vänster, och sin pappa precis utanför bilden till höger om honom.

Den lilla killen uppmuntras att smaka på sin bakelse och utan någon större tvekan sätter han tänderna i det och börjar jobba sig mot mitte. Vid det här laget kan killen inte ännu se färgen på cupcakefyllningen, men hans föräldrar uppmanar honom att äta lite mer av den.

Så killen tar en stor tugga och avslöjar nu utan några tvivel: "Det är en tjej". Både mamman och pappan är entusiastiska och fulla av glädje över den nyheten, men den lilla killen förblir lugn och avslappnad och verkar mer intresserad av att fortsätta äta cupcaken än av allt annat.

Hans reaktion eller snarare hans icke-reaktion fick många användare att le, men en annan detalj rörde människor nätet och det var när hans mamma frågade honom om han var glad svarar han genom att nicka, men fortfarande ganska lugn. Föräldrarnas entusiasm verkar inte smitta av sig och påverka den lilla killen som fortsätter att verka oberörd av nyheten.  Både mamman och pappan fortsätter att fråga honom om han är glad och förväntar sig en plötslig förändring i pojkens ansiktsuttryck, men han fortsätter att inte reagera alls!

Barnet tittar slutligen oberört på sin mamma och med ett allvarligt och moget uttryck frågar han henne: "Är du lycklig?". Det är omöjligt att inte bli rörd av hans omtanke! En fråga som mamman inte förväntade sig och som avslöjar hur han känner, som att han sa: "Är du glad är vi alla glada!"

Advertisement