Om du lyckas förstå hur många hästar det verkligen finns på bilden skulle detta kunna innebära att du är ett geni

av sofia

04 Juli 2023

Om du lyckas förstå hur många hästar det verkligen finns på bilden skulle detta kunna innebära att du är ett geni
Advertisement

Vissa lekar är mer än bara ett tidsfördriv: de kräver god iakttagelseförmåga och en mental skärpa för att man ska kunna hitta lösningen snabbt och effektivt. De är allt annat än banala och kan till och med avslöja något om personligheten hos dem som försöker lösa dem eller avslöja färdigheter som man inte ens visste att man hade.

Dagens frågesport är enkel, lösningen aningen mindre enkel. Kommer du att kunna hitta rätt svar? Endast de som är smarta och väldigt uppmärksamma kommer att lyckas möta denna utmaning!

via Cosemoltostrane

Advertisement
Pixabay

Pixabay

På bilden som du kan se finns det en mängd hästar, svarta hästar och i kontrast till dessa figurer har vi en "laxfärgad" bakgrund som verkligen hjälper till att framhäva dem. Men räcker detta för att du ska kunna särskilja och räkna hur många hästar det finns på bilden?

Låt dig inte luras av de olika formerna som överlappar varandra och koncentrera dig noga: titta på bilden i cirka 60 sekunder och försök att inte låta något distrahera dig.

Nu borde du ha lyckats identifiera det exakta antalet hästar, lösningen finner du nedan.

Advertisement
Vecteezy

Vecteezy

Om du fann exakt 12 olika silhuetter, så kan vi bara säga grattis! För det här är exakt det korrekta antalet hästar som finns på bilden.

Detta tyder på att du är särskilt uppmärksam på detaljer och att du förmodligen inte kommer att låta dig luras eller påverkas av det som finns på ytan. Du är kapabel att analysera saker från alla perspektiv för att fånga djupet i dem.

Om du inte lyckades, oroa dig då inte och var inte rädd för att sätta dig själv på prov igen med nästa frågesport som vi kommer att erbjuda dig, vi försäkrar dig att det verkligen inte kommer att råda någon brist på utmaningar!

Advertisement