En framtida brud bryter ut i tårar efter att ha läst sin pojkväns pappas meddelande

av sofia

04 April 2024

En framtida brud bryter ut i tårar efter att ha läst sin pojkväns pappas meddelande
Advertisement

Att gifta sig är ett magiskt och otroligt känsloladdat ögonblick som markerar en viktig milstolpe och inleder ett magnifikt nytt kapitel och skapandet av en ny familj.

I själva verket, även om det ibland glöms bort, innebär ett bröllop inte bara att påbörja ett nytt liv med den man älskar, utan också att man "får" den andra personens familj. Partnerns föräldrar, syskon och så vidare blir även en del av ens liv efter bröllopet. Därför ville denna blivande svärfar uttrycka sina känslor för bruden när det var dags att välkomna henne in i familjen.

Advertisement

Berättelsen om Mia och Alex

@miaamabile/Instagram

När man träffar rätt person känner man det på något sätt, så Mia - 27 år gammal - visste direkt att hon hade hittat sin sanna kärlek i Alex Rudolph. Deras historia är helt enkelt perfekt: lite som en saga vars lyckliga slut nästan är förutsägbart.

Men medan paret var ett steg bort från att ta sitt förhållande till nästa nivå hade något gått fel och gjort deras relation mer... verklig. Vi lever ju trots allt i den verkliga världen och inte i fantasin så oväntade händelser kan inträffa. Ingen av dem hade dock förväntat sig att bevittna en så surrealistisk scen.

När Alex bestämde sig för att fria till Mia var paret på en resa. Mannen hade valt en romantisk picknick på stranden och ögonblicket verkade verkligen perfekt. Han knäböjde framför henne och hade tagit upp en liten ask ur sin matlåda... Mia flämtade, överraskad av glädjen, och inom kort hade även Alex blivit tyst...

Advertisement

Den blivande svärfaderns rörande meddelande

Den blivande svärfaderns rörande meddelande

@miaamabile/Instagram

När han väl hade öppnat lådan hade mannen blivit blek när han fann den tom och efter några sekunders förvirring sa han till kvinnan: "Jag har inte den där förbannade ringen med mig...", han hade glömt den på hotellrummet. Så han skyndade sig att hämta den och knäböjde sedan andfådd igen: "Är du redo för ditt magiska ögonblick? Den här gången på riktigt.", sa han till henne.

Så Mia hade i viss mening fått två frierier på en gång och hon visste fortfarande inte att många fler lyckotårar snart skulle rinna från hennes ansikte.

Faktum är att hennes blivande svärfar, Doug, var medveten om att hans son skulle fria till henne den dagen och därför skickade han ett väldigt speciellt meddelande till henne på telefonen: "Kära Mia, nu är det officiellt: du är på väg att bli en integrerad del av vår familj och vi till din och jag ville tala om hur glad jag är över detta!”, står det i den första delen av den blivande svärfaderns meddelande.

"Vi avgudade dig från det första ögonblicket vi träffade dig, vi visste direkt att du och Alex var gjorda för varandra! Kom ihåg, det viktigaste är att ni älskar varandra villkorslöst och alltid tar hand om varandra. Min fru och jag är så tacksamma för all tid vi kommer att få tillbringa med dig i framtiden, vi kommer att älska dig för alltid, Doug," slutade det rörande meddelandet.

Det vackra paret ska gifta sig nästa år i Italien och vi vill bara önska dem det bästa!

Advertisement