En desperat mamma försöker hitta gosedjuret som innehåller hennes avlidna sons aska

av sofia

10 Juni 2023

En desperat mamma försöker hitta gosedjuret som innehåller hennes avlidna sons aska
Advertisement

Leksaker är mestadels till för underhållning och är utformade för att ge avkoppling. I mycket ung ålder använder barn dem (och önskar sig även fler) för att ha roligt och växa upp bekymmerslöst. Vissa leksaker är till och med stimulerande och kan lära ut viktiga saker till barnen, medan andra bara är till för att roa dem, men de är fortfarande väldigt viktiga för de små i båda fallen.

Den här historien handlar om en kille som var oskiljaktig från sitt gosedjur, som han bar runt på överallt och kramade hela tiden. Även i de allra svåraste stunderna...

via Thenationview

Advertisement
Liz Atkinson/Facebook

Liz Atkinson/Facebook

Liz Atkinson från Burlington, Iowa, är mamma till två barn: Sebastyn och Gabryel. Tyvärr blev den sistnämnde mycket sjuk och dog tidigt. Hans föräldrar hade bestämt sig för att åka till Florida för att åka till Disneyland där de ville "glömma", så mycket som möjligt eller åtminstone i ett försök att tänka på något annat, för sin andra sons skull och tillbringa mer fridfulla stunder tillsammans.

Familjen var på resande fot och hade stannat i flera etapper och erkänner att deras tankar alltid gick till den lilla killen som inte hade klarat det. Till hans minne hade de bestämt sig för att ta med sig hans favoritnalle som för Gabryel representerade hans mest värdefulla ägodel.

På grund av att de var förvirrade och fortfarande förståeligt skakade av deras förlust, hittade familjen plötsligt inte gosedjuret mer, utan att förstå vad som hade hänt med det. Deras sorg över detta är svår att föreställa sig, även för att det där mjukisdjuret bokstavligen var något mer än bara ett gosedjur.

Advertisement

I am completely desperate and hoping this blows up and we find our elephant! So SHARE SHARE SHARE! Our son, Gabryel...

Pubblicato da Liz Atkinson su Sabato 6 maggio 2023

Faktum är att den innehöll Gabryels aska. En påse hade satts in i stoppningen på gosedjuret genom den speciella dragkedjan på baksidan av gosedjuret så det var en väldigt speciell leksak som hela familjen uppenbarligen var väldigt fäst vid. Det slutade till och med med att de gav djuret ett namn: Bruce.

Mamman bad om hjälp från webbanvändare i hopp om att hitta den dyrbara reliken: "Jag mår dåligt av det som hände, jag kan knappt sova. Jag är desperat. Om du har hittat Bruce eller har sett honom någonstans, skriv till mig privat: Jag måste få tillbaka den”, skriver Liz i sin vädjan på Facebook.

Kvinnan och hela hennes familj är mycket skakade så om du har några nyheter om den här historien, tveka inte att kontakta Liz direkt på hennes personliga profil: https://www.facebook.com/liz.collier.2011.

Advertisement