Ingen svarar på inbjudan till hennes 8-års dag så några främmande människor bestämmer sig för att ge henne en oförglömlig fest

av sofia

22 Juli 2022

Ingen svarar på inbjudan till hennes 8-års dag så några främmande människor bestämmer sig för att ge henne en oförglömlig fest
Advertisement

Alla barn förtjänar en födelsedagsfest full av vänner och färgglada ballonger, utan undantag. Det är alltid ett slag i hjärtat när ingen dyker upp på ett barns födelsedagskalas eller när ingen svarar på inbjudan i tid. Chloe Sexton ville att hennes lillasyster skulle få fira en speciell 8-årsdag, inte minst eftersom deras mamma strax därinnan hade gått bort i förtid på grund av hjärncancer. När bara en enda person svarade på Chloes inbjudan kände sig hennes sotrasyster verkligen desperat: vad kunde hon göra för att ge sin lillasyster världens bästa födelsedag? I ett ögonblick av sorg, precis dagen före födelsedagen, lade den unga kvinnan upp en video på TikTok som förändrade dagens öde.

via TikTok / chloebluffcakes

TikTok / chloebluffcakes

TikTok / chloebluffcakes

I videon förklarar Chloe hur hårt hon ansträngde sig för att ordna en fest för sin lillasyster, Charlotte Joy, som skulle ha fyllt 8 utan närvaron av sin mamma, som inte längre var i livet: "Min lillasyster fyller 8 år i morgon. Hennes fest kommer att vara i helgen. Vår mamma dog i hjärncancer för 83 dagar sedan. Ett ... bara ett barn i hennes klass svarade på inbjudan. Jag berättade det inte ens för henne. Varför? Hur kan det komma sig? Alla i klassen visste vad som hade hänt." Charlotte hade bytt skola det året, men trots hennes ansträngningar att utöka sin vänskapskrets riskerade den lilla flickan att bli mycket besviken på sin födelsedagsfest. Chloe sa med tårar i ögonen i videon: "För alla er som har barn, om ett barn i ditt barns klass delar ut födelsedagsinbjudningar, gå bara på festen. Det är typ en timme eller två av ditt liv. Snälla gå dit."

Lyckligtvis utlöste Chloes video en otrolig kedja av solidaritet, så massor av människor dök upp nästa dag för att hjälpa till att göra Charlottes födelsedag speciell. Dussintals främlingar kom till Charlottes hus för att göra hennes födelsedag legendarisk: barn, ponnyer, otroliga dekorationer, massor av presenter och många oförglömliga stunder för alla.

Advertisement
TikTok / chloebluffcakes

TikTok / chloebluffcakes

Det dök också upp ett tåg av jeepar och från var och en av dem kom en present till Charlotte. För den lilla flickan var det en oförglömlig och glädjefylld fest: "Det är ännu finare än vad jag hade förväntat mig!" utbrast hon med sin söta lilla röst.

Tack vare främlingars vänlighet blev Charlotte och hennes storasyster räddade i en stund som annars skulle ha varit mycket svår att hantera. Trots att födelsedagsfesten är över fortsätter vänlighet och nya vänskaper att fylla dessa systrars dagar.

Om du är nyfiken på att se hur Charlottes fest gick, kolla in videon som Chloe laddade upp på Tiktok!

Advertisement