Många säger att hennes dotter ser hemsk ut, men mamman gör allt för att försvara henne

av sofia

05 Maj 2023

Många säger att hennes dotter ser hemsk ut, men mamman gör allt för att försvara henne
Advertisement

Att ta hand om dina barn, hoppas att inget dåligt någonsin händer dem och skydda dem från "attacker" utifrån är varje förälders mål. Mammor och pappor över hela världen skulle göra vad som helst för att försvara sina barn, särskilt när de är små, försvarslösa och omedvetna om vad som händer runt dem.

Ett exempel i denna mening representeras av historien vi nu ska berätta för dig. En berättelse där en mamma tvingades försvara sin nästan 2-åriga dotter efter det att hon blev kraftigt attackerad på nätet på grund av sitt utseende.

via Mirror

Advertisement

Marianna Bowering är en 27-årig kvinna som bor i Adelaide i södra Australien med sin man och sina barn, inklusive sin äldsta dotter Angelica Rose. Det är den sistnämnda som har varit i rampljuset för att ha fått mycket kritik.

Sedan hon föddes har den lilla flickan haft ett hjärtformat födelsemärke i ansiktet, som kännetecknar henne och som hennes föräldrar anser vara speciellt. "Det är en egenhet som gör henne unik, det är hennes superhjältinnas avtryck - säger mamma Marianna - vi som föräldrar är väldigt stolta över henne och vi tycker att hon är underbar, men alla håller inte med".

Advertisement

Tydligen har kvinnan lagt upp bilder på sin dotter på sociala medier som inte fått positiva kommentarer, tvärtom. Många har kritiserat den lilla flickan, gjort narr av henne och kränkt henne.

"Det ser ut som om hon blivit slagen med en stekpanna", "När hon växer upp kommer hon aldrig att få en pojkvän med det utseendet", "Du borde inte ha låtit henne leka med varmvatten" - och så vidare med massor av andra ovänliga ord om henne.

Varken mamman eller pappan till den lilla flickan tog det särskilt bra, men de lät sig inte påverkas för mycket av dessa elakheter: "De gör narr av en 2-årig tjej - skrev kvinnan - de inser det inte ens. Det är ett vidrigt beteende."

Marianna Bowering/Facebook

Marianna Bowering/Facebook

Det är faktiskt tråkigt att veta att det finns vuxna som inte accepterar ett barns egenskaper till den grad att de ger fritt spelrum åt sina åsikter utan att bry sig om andras känslor. Det här är verkligen en form av respektlöshet som gör ont, men som man måste försöka att inte låta sig knäckas av. Marianna förstod att hon inte bör ta det hela på för stort allvar och att dessa människor inte förtjänar alltför mycket uppmärksamhet. När allt kommer omkring är det enda viktiga för henne och hennes man att lilla Angelica mår bra och inte har något allvarligt.

Ett sådant här födelsemärke, förutom den estetiska aspekten, kan faktiskt leda till andra hälsoproblem, men enligt de undersökningar som gjorts verkar det verkligen som att denna underbara lilla flicka inte har några komplikationer och kan leva ett fridfullt liv tillsammans med sin familj. Som tur är gör detta födelsemärke inget annat än att göra henne ännu vackrare och mer speciell, håller du inte med?

Vi vill bara önska henne all lycka i framtiden och ett underbart liv.

Advertisement