En flygvärdinna tvingar en kvinna som är gravid i 5:e månaden att städa golvet på flygplanet

av sofia

21 April 2023

En flygvärdinna tvingar en kvinna som är gravid i 5:e månaden att städa golvet på flygplanet
Advertisement

Många tycker om att resa, men detta behöver inte betyda att det att förflytta sig från en plats till en annan sker på det mest behagliga sättet. Vi pratar inte om långa förseningar eller obekväma och trånga sittplatser, då detta tyvärr kan hända, speciellt om du reser i "ekonomiklass". Det största problemet i det här fallet var inte hur eller var, utan med vem.

En familj satt på ett flygplan och blev bemötta på vad som enligt dem var ett otrevligt sätt av en flygvärdinna. Detta gjorde mannen upprörd och gav upphov till stark kontrovers på nätet.

via Mirror

Advertisement
pxhere - Not the actual photo

pxhere - Not the actual photo

Mannen i fråga, basebollstjärnan Anthony Bass, skrev ett inlägg på Twitter där han, delade all sin frustration över händelsen: "Flygvärdinnan på United airlines bad precis min gravida fru att gå ner på knä trots att hon är i 22:a veckan på en resa med en 5-åring och en 2-åring för att plocka upp min yngsta dotters popcorn från golvet. Allvarligt?!"

Inom några minuter svarade företaget spelaren: "Hej, Anthony. Vi förstår verkligen din ilska och oro och skulle vilja undersöka denna fråga. När du har tid, vänligen maila oss personligen din frus identifikations nummer tillsammans med alla andra uppgifter angående interaktion med denna besättningsmedlem."

Toronto Blue Jays-pitcherns familj reste på ett United Airlines-flyg när episoden som orsakade så mycket social media-hype inträffade, men inte som man kunde ha förväntat sig.

Advertisement
Anthony Bass/Twitter

Anthony Bass/Twitter

Faktum är att de flesta användare ställde sig på flygpersonalens sida och gick emot den populära spelaren: "En bra pappa borde ha lärt sina barn att hålla ordning och att vara respektfull mot andra", skrev en; "Vem tycker du ska städa upp röran som din 2-åriga dotter gjorde? Jag som trebarnspappa har ansvaret för det", började en annan, "Flygvärdinnan såg bara till att nästa passagerare hade en städad plats för nästa flyg. Men tycker du att det borde vara besättningens jobb att gå ner på knä för att städa upp dina barns röra eller att de borde få sparken om de inte gör det?" kommenterade en tredje.

Kort sagt, fick mannens inlägg och kritik mot flygbolaget inte det resultat som han hade förväntat sig. Det slutade med att han skrev ett nytt inlägg för att tacka flygbolaget för deras snabba ingripande.

Det fanns dock även personer som höll med om stjärnans invändningar genom att påpeka att det inte är professionellt beteende att be en kund, särskilt en gravid kvinna, att knäböja för att städa. Vem tycker du har rätt?

Advertisement