En tonårsdotter slår alltid igen dörren till sitt rum och väcker hela familjen så föräldrarna tar bort hennes dörr

av sofia

07 Maj 2023

En tonårsdotter slår alltid igen dörren till sitt rum och väcker hela familjen så föräldrarna tar bort hennes dörr
Advertisement

Att lyckas upprätthålla goda relationer i en stor familj är ganska komplicerat, särskilt om man alla bor under samma tak och om man har att göra med tonårsbarn som inte verkar kunna överge någon dålig vana som kan äventyra lugnet hos alla de människor som lever tillsammans med dem.

Den här trebarnsmamman vet något om den saken. Hon har två pojkar - Charlie, 10 år och Levi, 12 år - och Maggie, en 14-årig tjej. Charlie och Levi har ett delat rum, medan föräldrarna har bestämt sig för att ge Maggie ett eget sovrum, eftersom hon är äldsta dottern och enda flickan.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Maggie är en fantastisk dotter. Hon gör sina läxor, hjälper till med hushållsarbetet utan alltför många klagomål, stör inte sina småbröder. Problemet är att hon vägrar sluta slå igen sin sovrumsdörr. När hon reser sig för att gå till toaletten på natten, smäller hon igen dörren till sitt rum när hon går ut och in. När hon går upp på morgonen eller går och lägger sig på natten, slår hon också igen den. Praktiskt taget varje gång hon kommer in eller lämnar sitt rum smälls dörren igen så att väggarna skakar och hon väcker ofta alla andra invånare i huset”, förklarar mamman.

Hennes föräldrar pratade med henne om detta och bad henne vänligen att vara mer försiktig eftersom hon stör familjen, men dottern fortsatte att smälla igen dörren dygnet runt, oavsett deras önskemål.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Jag sa till henne på ett så lugnt sätt som möjligt att om hon slog igen dörren igen skulle hon komma hem och hitta den bortmonterad. Hon fortsatte att skrika åt mig att lämna henne ifred och sedan smällde hon så hårt hon kunde fem gånger. Dagen efter gick hon till skolan och jag och min man var lediga, så vi tog dörren från karmen och satte upp en stång med en fin gardin så att man inte kunde se igenom eller runt den. Hon hon kom hem och blev vansinnig och sa att vi tagit bort hennes rätt till privatliv. Hon surade hela helgen och nu pratar hon inte med oss ​​längre. Min mamma säger att jag överreagerade, men hon behöver ju inte hantera att huset skakar", avslutade kvinnan och frågade webben om råd om hur hon borde hantera situationen.

Användarna har helt hållit med mamman och förklarat att flickan också har blivit varnad flera gånger. Vad tycker du om saken? Skulle du ha gjort detsamma?

Advertisement