Bror och syster lär känna varandra efter 20 år och blir förälskade och får 3 barn ihop

av sofia

04 Maj 2023

Bror och syster lär känna varandra efter 20 år och blir förälskade och får 3 barn ihop
Advertisement

Vissa band vi knyter under hela livet är "starkare" och mer bestående än andra. Vi föds och växer upp omgivna av människor och med några av dessa får vi en djup kontakt. Ett av de mest uppenbara fallen är den förening som skapas mellan medlemmarna i en familj då en pappa, mamma, bröder och systrar i allmänhet är mycket nära varandra. Att dela samma tak, känna att man har någon bredvid sig som förstår oss, skyddar oss och stöttar oss är av vital betydelse för människor.

Huvudpersonerna i denna berättelse är just en bror och en syster, halvsyskon för att vara exakt, vars band har utvecklats på ett oväntat sätt.

via Newsrebeat

Advertisement

Ana och Daniel Parra är halvbror och halvsyster då de har samma pappa. De två ungdomarna växte dock inte upp tillsammans eftersom deras pappa hade lämnat Ana när hon bara var några månader gammal med sin mamma för att starta en relation med en annan kvinna. Men Ana fick snart veta att hon hade en halvbror.

Så, vid 20 års ålder, bestämde hon sig för att kontakta sin pappa via Facebook och lyckades även få information om sin halvbror, Daniel, inklusive hans sociala profil. Flickan bestämde sig då, till en början förklädd, med hjälp av en falsk profil, för att komma i kontakt med honom, men till slut avslöjade hon sin sanna identitet för honom.

De två började sedan skriva till varandra ofta och lära känna varandra bättre genom att återkalla berättelser och anekdoter om deras gemensamma familj. Sedan kom det en kyss, den där "förbjudna" kyssen som förändrade allt.

Advertisement

Till en början försökte de "begrava" sina känslor: de kände sig redan "konstiga" för att de var syskon som inte kände varandra alls och nu insåg de att de började ha känslor för varandra.

Men det gick inte. Kärleken hade övertaget och de två ungdomarna tog det modiga beslutet att inte dölja sina känslor och vara tillsammans. Det har inte varit lätt för paret som har fått möta bitter kritik från vänner, deras familjer och samhället självt som "stämplar" deras förhållande som "orent" och skandalöst. Trots detta är de fortfarande tillsammans och har omgett sig med människor som förstår deras unika kärlek.

De har nu 3 vackra barn ihop och försöker nå en annan viktig milstolpe för dem: att kunna gifta sig lagligt. Många föreningar, som de mellan personer av samma kön, var inte möjliga tidigare men har nu accepterats och ses inte längre som tabu och det är vad paret också hoppas på för just sin situation. Vad tycker du?

 

Advertisement