Hennes man är otrogen med hennes bästa vän, men hon spelar på lotto och har turen på sin sida

av sofia

31 Maj 2023

Hennes man är otrogen med hennes bästa vän, men hon spelar på lotto och har turen på sin sida
Advertisement

Det finns de som hävdar att allt som händer sker av en mycket specifik anledning, att ödet, universum, karma, faktiskt är samma sätt att säga att innerst inne är vi alla sammankopplade. Det som är säkert är att en viss handling motsvarar en reaktion och den här historien är inget undantag i denna mening.

Huvudpersonen i denna berättelse har gått igenom en mycket tuff period i sitt liv på grund av en smärtsam separation från sin partner och de ekonomiska svårigheterna som obevekligt tyngde henne. Men i slutändan löste sig åtminstone den ekonomiska biten. Låt oss tillsammans ta reda på vad som hände.

via Newsrebeat

Advertisement
Waldemar/Pexels - Not the actual photo

Waldemar/Pexels - Not the actual photo

En colombiansk kvinna, som föredrog att vara anonym för att skydda sig själv, berättade sin otroliga men sanna historia. Även om vi inte kan identifiera henne, vet vi med säkerhet att vinsterna löstes in i Barranquilla, i Colombia. Dessutom avslöjade lokalmediet Zona Cero att den lyckliga kvinnan var sömmerska till yrket.

Men låt oss ta det hela från början: hennes man hade lämnat henne exakt ett år tidigare efter att ha varit otrogen mot henne med det som var hennes bästa vän på den tiden. Detta ledde till en smärtsam men oundviklig separation.

Vad som är värre är dock de ekonomiska konsekvenserna som helt har överväldigat den förkrossade kvinnan. Bolånet på deras hus skulle fortfarande betalas och skulderna fortsatte att samlas eftersom exmaken vägrade att fortsätta ta på sig det åtagandet. Och sedan hade de även en dotter ihop...

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Faktum är att tjejen inte hade kunnat skriva in sig den sista terminen på universitetet just på grund av brist på pengar. Medierna rapporterar att den colombianska kvinnan, tillsammans med sin dotter, var på väg att bli vräkt så hon hade provat allt.

Hon hade testat att spela, i det här fallet köpt lotter med en desperat förhoppning om att göra en förändring i sitt liv. Oddsen var verkligen inte på hennes sida, men något otroligt inträffade: inte bara vann kvinnan en lotterijackpot, utan hon vann två!

Hon hade den vinnande lotten 8628 i El Sinuano-lotteriet och 1935 i den karibiska nattens dragning och detta gjorde henne till vinnaren av totalt 305 142 euro! En summa som i Colombia är kolossal jämfört med levnadskostnaderna där. Det tog inte lång tid innan hennes exman återgick till att "försöka vara snäll" mot henne, men fick självklart ett kallt avslag.

Det rapporterades att kvinnan darrade i hela kroppen när hon insåg vad som hade hänt: hennes och hennes dotters existens hade för alltid förändrats av två "papperslappar".

Advertisement