En mamma portas från en restaurang för att hennes barn är för ouppfostrade

av sofia

08 Juni 2023

En mamma portas från en restaurang för att hennes barn är för ouppfostrade
Advertisement

Förutom ansvar, när du blir förälder finns det lyckligtvis gott om utrymme för de lyckliga stunderna att dela med dina barn: en resa utanför stan, en promenad i parken eller att gå på restaurang tillsammans. Det krävs inte särskilt mycket för att underhålla och roa barn, särskilt när de är väldigt små. Naturligtvis krävs det dock kontinuerlig uppmärksamhet vilket kräver en hel del energi från de vuxnas sida, men problematiska barn åsido är detta ofta hanterbart.

Eller det var åtminstone vad den här mamman trodde.

via 7news

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Selena Palomares, från Seguin, Texas, är mamma till två pojkar i åldrarna 2 och 3. Kvinnan berättade om sin kontroversiella historia som handlar om när hon försökte ta sin mamma och sina två små söner till restaurangen Taco Tejano, där de redan varit stamkunder i flera år. Hon fick dock inte ens sätta sin fot på restaurangen den dagen.

Kvinnan försökte få ut barnen ur bilen och hade skickat barnens mormor i förväg för att ta ett bord, men så fort hon kom fram till entrén såg hon att hennes mamma var uppenbart obekväm och sa omedelbart till henne: "De släpper inte in oss... de säger att det är på grund av "röran" som barnen skapar och lämnar, att vi aldrig städar upp deras röra", sa hon till Selena.

Mammans reaktion var kall och beslutsam.

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Hon trodde inte sina öron. Hon hade varit stamkund i 15 år och även efter att hennes barn föddes hade hon fortsatt att besöka den Tex-Mex-restaurangen hon älskade så mycket.

Dessutom säger Selena att hon blev helt chockad över krögarnas motivering: "Jag förnekar inte att mina små, som alla andra barn, någon gång har tappat mat på golvet eller gjort lite oväsen, men jag har aldrig lämnat platsen i ett skick som borde ha gjort att jag portades!". Kvinnan kände sig mycket förolämpad och säger att hon inte sökte en direkt konfrontation med restaurangägarna eftersom hon tyckte att det hela var pinsamt.

Men när hon väl kom hem, arg och besviken, skrev hon ett inlägg på Facebook där hon berättade hela händelsen. Bland de många kommentarerna dröjde det inte länge förrän hon fick svar från Taco Tejano: "Vi har rätt att neka tillträde till vår restaurang för alla de som vi anser olämpliga. Vi har beslutat att vidta åtgärder mot dig baserat på de klagomål som mottagits av våra restaurangkunder och våra anställda". Vem tycker du har rätt?

Advertisement