Han bestämmer sig för att gifta sig med en kvinna som är gravid med en annan man och får stark kritik, men han ger svar på tal

av sofia

07 Juli 2023

Han bestämmer sig för att gifta sig med en kvinna som är gravid med en annan man och får stark kritik, men han ger svar på tal
Advertisement

Man vet aldrig vad ödet har i beredskap för oss. Framtiden är osäker och oförutsägbar. Men är inte detta en av de vackraste aspekterna av tillvaron? Det finns många berättelser som är otroliga: vissa händelser är så intressanta, speciella och unika att de blir lärdomar för andra människor.

Det som hände med en ung kvinna, Jordan, vars liv vändes upp och ner inom loppet av bara några månader, är verkligen mycket speciellt. Hon gick från att ha ett nytt liv inom sig till att få en gammal bekant vid sin sida igen, för alltid. Men låt oss förklara närmare.

via Nypost

Advertisement

Jordan McHenry Hales berättade sin rörande historia på sociala medier: "Jag var gravid i femte månaden, jag hade en fin stor babymage och... jag hade inte den minsta aning om hur jag skulle ta hand om min bebis". börjar tjejen.

"Det var inte alls vad jag ville, jag hade planerat att bli gravid och bilda familj med min dåvarande pojkvän, men saker och ting gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag var ensam.", tillade hon.

Men det går inte alltid som man tänkt sig. Ändå verkar det som om livet ibland hjälper oss i stunder av nöd, precis som i historien med Jordan, en gammal bekant till henne tog plötsligt kontakt.

Advertisement

Hennes före detta gymnasiepojkvän, Cal Hales, hade faktiskt kontaktat henne och sedan frågat henne om hon ville gå ut med honom. Hon blev förvånad men nyfiken och tackade ja.

De hade inte skilts på ett "dåligt sätt", utan Cal hade helt enkelt tagit examen ett år före henne och hade sedan flyttat någon annanstans för att fortsätta sina studier. Det slutade oundvikligen med att deras tonårsrelation tog slut.

Men nu var de tillsammans igen och hennes ex-pojkvän, ville återskapa deras förhållande. Det spelade ingen roll för honom att hon var gravid med en annan person: han brydde sig bara om lyckan i sin nyfunna kärlek. Följande månad, efter en kort men intensiv period av dejtande, firade det återförenade paret sitt bröllop.

Många användare har kommenterat deras historia: "Hon hittade någon som kan betala räkningarna"; "Jag skulle aldrig dejta en ensamstående mamma"; "Du bör vara stolt över ditt val"; "Du är en extraordinär person", är några av åsikterna. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement