Hon adopterar bort sitt barn, men efter 18 år får hon äntligen chansen att krama om sitt barn igen (+VIDEO)

av sofia

05 Maj 2023

Hon adopterar bort sitt barn, men efter 18 år får hon äntligen chansen att krama om sitt barn igen (+VIDEO)
Advertisement

Rollen som mamma är ofta svår, särskilt när man hamnar i svåra situationer och historien om Carmen Santiago är ett exempel på hur en mamma tvingades fatta ett svårt beslut för sitt barns bästa.

Efter att ha välkomnat honom till världen bestämde hon sig för att skiljas från honom i hopp om att han kunde få ett bättre liv. Även om hon inte längre kunde vara med honom, försvann hennes kärlek till honom aldrig.

via Happilynews

Advertisement
Facebook - Sophia.santiago.90

Facebook - Sophia.santiago.90

Arton år senare har Carmen insett att den instabila relation hon hade levt i hade gjort att hon inte kunde ge sina barn en stabil, skyddande och välkomnande miljö. På grund av detta hade hon varit tvungen att fatta det smärtsamma beslutet att lämna bort sin älskade son. Kvinnan fick sedan ytterligare två döttrar, Sophia och Tara. Den första växte upp med sin biologiska pappa, den andra placerades i fosterhem och adopterades sedan av en familj med vänner. Trots de många åren som gått och svårigheterna har Carmen aldrig slutat tänka på sin ende son och önska honom det bästa i livet.

Leigh, adoptivmamma till Jeremy Hudson, som killen heter, har alltid velat att hennes son ska få veta sanningen om hans biologiska familj. Så hon berättade sin historia för honom. Tack vare Facebook kom Jeremy i kontakt med sina systrar, Sophia och Tara, men deras pappa fanns inte längre. Efter att ha pratat med systrarna och lärt känna dem bättre fattade de tre beslutet att träffas. Så syskonen träffades och kramades för första gången. Dessutom hade de förberett en speciell överraskning för sin mamma.

Advertisement
Pubblicato da Sophia Williams su Domenica 19 febbraio 2023

Tara och Sophia tog med henne på en rundtur i skateparken i Douglasville, Georgia, USA, en plats som hon aldrig tidigare hade besökt. Medan hon promenerade runt i parken hörde Carmen en främlings röst ställa en ovanlig fråga. Hon vände sig om och såg en kille fråga om hon var Carmen Santiago, Jeremy Hudsons mamma. Förvånad över frågan svarade kvinnan ja och den unge mannen berättade för henne att han var hennes son. Hon var både mållös och entusiastisk, men kramade varmt om sin nyfunna son.

Scenen filmades och delades av Jeremys systrar och spreds på sociala medier och rörde tusentals användare. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement