Han genomgår ett faderskapstest för att veta om det är hans barn: "Nu vill min fru skiljas"

av sofia

04 Maj 2023

Han genomgår ett faderskapstest för att veta om det är hans barn: "Nu vill min fru skiljas"
Advertisement

Förtroende är en av de grundläggande beståndsdelarna i ett lyckligt och varaktigt äktenskap. Det tillåter två människor som är tillsammans att känna sig fria att uttrycka sina känslor, behov och önskningar utan rädsla för att bli dömd eller förrådd. Utan den bygger relationen på misstankar, svartsjuka och osäkerhet som kan påverka kärleken och den ömsesidiga respekten.

En 37-årig pappa insåg detta när han var tvungen att betala ett högt pris för att ha varit tveksam till faderskapet angående ett av hans tre barn. Han bestämde sig för att ta ett DNA-test, vilket helt förstörde hans äktenskap och relationen med sina barn. Men låt oss ta det hela från början.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Mannen delade med sig av sin erfarenhet på Reddit och förklarade att han alltid hade en obehaglig känsla när det gällde faderskapet till det andra barnet, eftersom hans utseende skilde sig från de andra två barnen: "Min fru visade mig ett foto av sin farfar och han ser mycket ut som honom, men han har inga av mina familjedrag. Han är så olik alla andra familjemedlemmar. Jag bestämde mig för att ta ett faderskapstest för att övertyga mig, men hon blev arg när jag tog upp det, eftersom otrohet alltid har varit något otänkbart för henne, men jag såg det som ytterligare en anledning att göra det", förklarade hon.

Testet bekräftade mannens faderskap, men detta skadade allvarligt förhållandet med hans fru: "Jag trodde att allt var bra och jag var lugn", tillade han. "Men hon sa till mig att hon skulle ta barnen och åka till sina föräldrar ett tag. När jag frågade henne varför hon exploderade sa hon att hon var arg på mig för att jag tvivlade på hennes lojalitet och att hon aldrig skulle förlåta mig för det jag hade tvingat vår son att gå igenom och fått honom att ifrågasätta sin plats i familjen." Mannen försökte förklara sina tankar, men hon förklarade att hans stolthet hade förstört familjen och att det var därför hon bestämde sig för att skiljas.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Vi pratade och hon avslutade med att säga att hon ville skiljas för att jag inte litar på henne och inte respekterade henne för att jag trodde att hon skulle ha lurat mig att en annan mans barn var mitt. Sedan sa hon att hon aldrig kommer att förlåta mig för att jag behandlade min son så hemskt och frågade mig varför jag hatade honom. Jag insåg inte att jag hade behandlat honom så annorlunda, men tydligen var det uppenbart”, sa mannen som frågade människor på nätet om råd om hur han skulle bete sig.

Användarna har varit skoningslösa och har kritiserat 37-åringen hårt: "Den här killen säger hela tiden 'min fru skiljer sig på grund av ett faderskapstest', men det är inte så. Hon skiljer sig från honom för att han behandlar ett av sina barn i en på ett motbjudande sätt, han litar inte på henne och beter sig allmänt illa", skrev en ung man.

Vad tycker du om saken?

Advertisement