En brandman hjälper en kvinna att föda barn och adopterar den nyfödda bebisen: "Jag har alltid velat ha en dotter"

av sofia

04 Maj 2023

En brandman hjälper en kvinna att föda barn och adopterar den nyfödda bebisen: "Jag har alltid velat ha en dotter"
Advertisement

När du är brandman blir det att rädda liv en riktig daglig rutin, men Marc Hadden trodde aldrig att han skulle rädda ett barn och bli hennes adoptivpappa. Det var 2011, den 14:e november, som han fick ett nödsamtal från en kvinna med svåra magsmärtor. När han kom till platsen insåg han att hon var gravid och hjälpte henne att föda en flicka och hanterade situationen perfekt. Väl på sjukhuset sa den nyblivna mamman att hon inte kunde ta hand om barnet, så Marc tog beslutet att adoptera barnet. Men låt oss kika på den här historien i detalj.

via CBS

Advertisement

На этом фото пожарный сжимает в руках спасенную новорожденную девочку. Спустя 48 часов он станет ее отцом. Марк Хэдден...

Pubblicato da Women Empowerment Club Tashkent su Martedì 25 agosto 2020

Att få en dotter var drömmen för Marc och hans fru, men efter två svåra graviditeter valde de att adoptera. Men adoptionsprocessen var lång och osäker, och de var inte säkra på om de skulle få bli föräldrar till en flicka. En dag deltog Marc, som var brandman, i en operation där han förlöste en liten flicka. Han ringde sin fru Beth för att berätta vad som hade hänt, och hon frågade skämtsamt: "Kan vi behålla henne?"

Beth ville träffa kvinnan som hade fött barnet som Marc räddade på sjukhuset. Hon kände stor medkänsla för denna kvinna, som redan hade en tonårsson att uppfostra. "Jag tog med en bönbok till henne och erbjöd henne hjälp med allt", sa Beth när hon pratade med kvinnan. Medan de pratade kom en läkare in i rummet för att berätta för mamman att barnet kunde adopteras. Sedan yttrade kvinnan en "magisk" mening till Beth: "Jag kan inte lämna över mitt barn till någon jag aldrig sett". Beth förstod direkt att det var en stor chans. Hon berättade för kvinnan att hon och hennes man Marc verkligen ville adoptera en dotter, men att adoptionsprocessen var komplicerad och de visste inte när de skulle lyckas uppfylla denna dröm.

Advertisement

Kvinnan tittade på Beth och sa: "Jag vill att du ska vara min bebis mamma." Genast tog de dit lilla Gracie (som de bestämde att hon skulle heta) och Beth kunde krama henne. Hon ringde Marc och sa: "Jag tror att vi precis adopterade en liten flicka." Innan dagen var slut hade paret skrivit på alla nödvändiga papper för tillfälligt förmynderskap och bara 48 timmar efter hennes födelse fick Gracie komma hem till dem.

Idag är Gracie vuxen och lycklig med sin familj. För Marc och Beth var det att få henne som att vinna på lotteriet: "De bästa sakerna i livet händer ibland på ett ögonblick och du kan inte låta dem komma undan!". Vem hade kunnat ana att ett nödsamtal skulle förändra Marcs liv så mycket?

Advertisement