En 43-åriga mamma tar examen tack vare en okänd människa som betalar av alla hennes skulder

av sofia

30 April 2023

En 43-åriga mamma tar examen tack vare en okänd människa som betalar av alla hennes skulder
Advertisement

Var och en av oss har hemliga drömmar som vi skulle vilja uppfylla. Det finns de som vill resa, studera, byta jobb, göra volontärarbete, skriva en bok, lära sig ett nytt språk. Detta är alla projekt som gör oss lyckliga och ger mening åt våra liv. Men det är inte alltid lätt att förvandla drömmar till verklighet.

Latonya Young vet detta mycket väl, en 43-årig amerikansk kvinna, mamma till 3 barn, frisör på dagen och Uber-förare på natten som alltid har drömt om att ta en examen, men aldrig lyckats, förrän hon såg sitt liv förändras tack vare vänligheten hos en total främling som hon mötte av en slump på en dag som alla andra.

via GSU

Advertisement
Facebook - Latonya Young

Facebook - Latonya Young

Vid bara 16 års ålder var Latonya tvungen att uppoffra sin utbildning för att ta hand om sitt första barn, men hennes drömmar om att ta examen från Georgia State University krossades sedan när hon inte kunde betala av en skuld på 700 dollar. Hennes barn var alltid i behov av något och hon lyckades inte spara tillräckligt med pengar. Hennes liv förändrades när hon träffade en främling som hörde hennes historia och bestämde sig för att hjälpa henne efter bara 20 minuters konversation.

Kevin Esch, vilket är namnet på den generösa välgöraren, är en fastighetsförvaltare från Atlanta som - rörd av historien och av Latonyas otroliga styrka - har bestämt sig för att betala av kvinnans studieskuld för att låta henne fortsätta sina studier och ta examen. Mannen sa att han blev inspirerad av historien om Latonya, en kvinna som aldrig ger upp: "Jag kände mig lyckligt lottad som kunde hjälpa henne att nå sina mål", kommenterade han.

Advertisement

You never know who God will send to change your life🙏🏾All thanks to the man upstairs...I had my son at a young age.....

Pubblicato da Latonya Young su Lunedì 9 dicembre 2019

Efter sin generösa gest höll Kevin kontakten med Latonya och deltog vid hennes examen. En underbar dag, som Latonya är oändligt tacksam gentemot mannen för, som, trots att han inte ens visste vem hon var, gav han henne möjligheten att studera och förbättrade hennes liv.

Latonya vill dock gå vidare och fortsätta studera för att bli advokat. Ett litet mirakel till följd av ett enkelt samtal med en främling som förbättrade dagen och även ödet för en envis och drömmande kvinna.

Advertisement