Han har inte möjlighet att delta vid examensceremonin, men kollegorna och cheferna hittar ett sätt att hjälpa honom

av sofia

19 April 2023

Han har inte möjlighet att delta vid examensceremonin, men kollegorna och cheferna hittar ett sätt att hjälpa honom
Advertisement

Det finns bara en handfull verkligt betydelsefulla dagar i en persons liv. Bland dessa utmärker sig verkligen de "övergångsriter" som inträffar i slutet av en skolkurs, till exempel dagen för en examen.

Timothy Harrison, en tonåring från Alabama i USA, trodde dock att han inte skulle få uppleva en sådan känsla eftersom han inte visste hur han skulle ta sig till skolan den dagen och delta och bestämde sig därför för att gå till sitt jobb på Waffle House i Center Point. Väl framme på jobbet frågade hans chef Cedric Hampton Timothy vad han gjorde där och varför han inte var på sin examensceremoni.

via Today

Advertisement
Facebook - Ced Cool Hampton

Facebook - Ced Cool Hampton

Killen förklarade att hans mamma inte kunde ta ledigt från jobbet för att följa med honom eller vara med på festen och att han varken hade biljetter eller skjuts till ceremonin, för att inte tala om att han hade jobbat under repetitionerna där hatten och togan delades ut, så han hade inte ens uniformen för att delta. "Det händer en gång i livet och du ska gå på din ceremoni," svarade Cedric. Precis som i berättelsen om askungen satte Waffle House-personalen igång och med hjälp av ett utmärkt lagarbete lyckades de meddela gymnasiet om Timothys närvaro och försåg honom även med en hatt och toga.

Dessutom startade all personal i klubben en omedelbar insamling genom att samla in cirka 50 dollar för att köpa en elegant kostym till honom: "När jag tog på mig kläderna kände jag en annorlunda känsla. Det var den bästa känslan jag någonsin haft i mitt liv", förklarade Timothy. "Hans leende lyste upp rummet. Man kunde se hur viktigt det var för honom. Det är något jag alltid kommer att minnas", sa Cedric.

Advertisement

Chasadee Brown Kween Knox Patricia Richardson Brandi Beavers Fred Davenport I would like to give a big shout out to my...

Pubblicato da Ced Cool Hampton su Sabato 29 maggio 2021

All restaurangpersonal ville följa med Timothy till examensceremonin. Hans kollegor väntade på honom på parkeringen för att gratulera honom efter det att han hade fått certifikatet. För att fira ögonblicket ordentligt tog de också många bilder och delade dem på sociala medier.

Bilderna och Timothys berättelse spred sig snabbt på webben, vilket lockade till sig uppmärksamhet från Lawson State Community College som erbjöd den unga studenten ett fullständigt stipendium med böcker inkluderade. Ett gott och lyckligt slut för en blygsam och hårt arbetande kille som Timothy!

Advertisement