En kvinna klagar på att en man på gymmet ständigt "stirrar" på henne, men han är i verkligheten blind

av sofia

23 Mars 2023

En kvinna klagar på att en man på gymmet ständigt "stirrar" på henne, men han är i verkligheten blind
Advertisement

Det finns många saker vi besitter och som vi tar för givna. Allt från att ha en familj, till att födas i ett land fullt av bekvämligheter och så vidare. Det vi kanske tar för givet mest har dock ingenting att göra med vår "sociala status" eller den känslomässiga och ekonomiska situation vi befinner oss i, utan snarare vår hälsa. Många uppmärksammar inte hur viktigt det kan vara att "må bra" och vara i god fysisk form utan särskilda några psykiska eller fysiska problem.

I historien vi vill berätta nu är huvudpersonen en man som inte har alla de saker vi är vana vid. Dessutom hände något honom som kommer att göra dig förstummad.

via laguiadelvaron

Advertisement

Pete Gustin är en man med en atletisk kroppsbyggnad som älskar att utöva olika sporter, särskilt vattensporter, såsom surfing, till exempel. Mannen tränar regelbundet för att hålla sig i form och bibehålla den styrka han behöver för att utöva sina mer "extrema" passioner. Pete är inskriven på ett gym där han mest lyfter skrot. Än så länge är det inget konstigt med den här historien tänker du förmodligen nu, men vänta ska du se.

Den här historien utspelade sig precis i viktrummet där Pete vanligtvis tränar. Han utförde en speciell övning för att utveckla armmuskler när han kände någon röra sig i hans riktning. Snabba och beslutsamma steg som snart nådde fram till honom: "Du måste sluta!" - sa en kvinnlig röst.

Advertisement
Pete Gustin/Instagram

Pete Gustin/Instagram

En kvinna hade närmat sig Pete och verkade ganska irriterad, hon var verkligen arg på honom. När hon sedan stod framför honom fortsatte hon att klaga: "Sluta titta på mig, du gör mig obekväm, jag är här för att träna och inte för att bli "uppäten med blicken".

Mannen trodde inte sina öron och orsaken till detta är mycket enkel. Även om han hade velat kunde han inte ha gett all den uppmärksamhet till kvinnan som hon verkade vara så irriterad över.

Pete Gustin är blind. Så han försökte omedelbart klargöra den pinsamma situationen genom att informera kvinnan om sitt problem. Hon tog dock inte Petes ord på allvar, och trodde att han bara letade efter en desperat ursäkt för att rättfärdiga sin "handling". I vilket fall fortsatte hon sitt korståg och vände sig till och med till gympersonalen för att få hjälp.

Pete Gustin/Instagram

Pete Gustin/Instagram

Den gymanställde lyssnade på problemet som hade uppstått och... höll med kvinnan! "Jag förstår din svåra situation, men du kan fortfarande inte göra något som får andra medlemmar på gymmet att känna sig obekväma när de tränar."

Pete släppte den surrealistiska situationen och berättade sedan hela historien i en video genom att publicera den på sociala medier. Användarna blev chockade över det han hade varit med om och stöttade honom.

Mannen kan skryta med ett måttligt antal följare just för att han är en källa till stor inspiration på sina sociala medier. Pete Gustin, trots att han inte har synens gåva, visar sin dagliga rutin och hur han lyckas leva ett liv utan alltför många uppoffringar, t.o.m. ska cykla, surfa och åka skateboard!

Pete är en mycket unik person som känner att han har blivit felaktigt dömd. Håller du med?

Advertisement