En kille kliver upp klockan 4 på morgonen för att ta sig till sitt gymnasium, så en främmande människa bestämmer sig för att ge honom en bil

av sofia

24 December 2022

En kille kliver upp klockan 4 på morgonen för att ta sig till sitt gymnasium, så en främmande människa bestämmer sig för att ge honom en bil
Advertisement

Livet utsätter oss ofta för många hinder, men vi vet att för att uppnå vackra saker i livet måste man anstränga sig. När du lyckas övervinna varenda motgång och nå ditt mål känner du en ovärderlig känsla av tillfredsställelse. Det sägs också att beslutsamhet är nyckeln till framgång och det finns en kille från Alabama i USA  som just har bevisat att detta verkligen stämmer. Corey Patrick, som är 19 år gammal, tillbringade sitt sista år på gymnasiet med att kliva upp klockan 4:30 på morgonen för att ta den 16 kilometer långa bussresan på 90 minuter till sin skola så att han kunde ta examen tillsammans med sina barndomsvänner.

via Twitter / RickeySmiley

Advertisement

Corey hade gått i den skolan sedan fjärde klass. När hans familj flyttade långt bort från skolan bestämde sig killen att han skulle göra vad som helst för att fortsätta gå i samma klass som sina klasskamrater. För honom innebar det att gå upp 4:30 varje morgon så att han kunde hinna med 5:41-bussen. Detta gjorde han varje morgon under hela läsåret. Coreys familj hade inte råd med en bil, så han tog bussen på examensdagen också, klädd i hatt och toga för examen.

Det var då som en busschaufför, DeJuanna Beasely, lade märke till den unge mannen ensam och tog en bild på honom och delade den på nätet: "Säg mig att det här inte är beslutsamhet, han klev på min buss för att gå på sin examenceremoni och det var ingen som var med honom", skrev föraren på Facebook och fortsatte sedan med att skriva: "Jag känner inte den här killen, men han satte sig på min buss och det inspirerade mig att han var så fast besluten att klara sig utan någons hjälp". Inlägget spreds snabbt på sociala medier.

Advertisement

Coreys familj hann så småningom ikapp den unge mannen på nästa buss och han tog tillslut sin examen i sina nära och käras närvaro. Den unge mannen var inte ute efter beröm, men hans berättelse berörde tusentals människors hjärtan. Faktum är att många av dessa började erbjuda sitt stöd efter det att Corey identifierats som studenten på bilden, men den största överraskningen för denna kille var gåvan han fick av komikern Rickey Smiley, som också påverkades av pojkens uthållighet. Han bjöd in Corey till sitt radioprogram där han meddelade att han skulle ge honom en bil med hjälp av andra radiovärdar.

Medan Corey redan pluggar för att ta körkort har radioteamet lovat att hjälpa honom med resten. Corey sa också på programmet att han fick ett fullt stipendium till University of Jacksonville och vill studera datavetenskap. Ett stort lycka till till denna otroliga kille!

Advertisement