Sonen förverkligar sin mammas dröm genom att organisera en underbar födelsedagsfest för att fira hennes 69-års dag

av sofia

29 April 2023

Sonen förverkligar sin mammas dröm genom att organisera en underbar födelsedagsfest för att fira hennes 69-års dag
Advertisement

Bandet mellan en förälder och ett barn är något unikt och speciellt. Precis som föräldrar är villiga att göra vad som helst för att göra sina barn lyckliga, så skulle många barn göra allt för sina föräldrars skull. Detta bevisades tydligt för Ana Lúcia Cenedezi, en 69-årig kvinna som haft en dröm sedan hon var barn: att gå på debutantbalen med allt tillhörande firande, inklusive eleganta klänningar, dekorationer, en DJ, mat och mycket mer.

Tyvärr blev hennes dröm aldrig verklighet när hon fyllde 15, på grund av familjens ekonomiska svårigheter, men hennes son, Guilherme Cenedezi, bestämde sig för att överraska henne.

via Revistamarieclaire

Advertisement

Ana Lúcia kunde inte fira sin 15-årsdag eftersom hon var tvungen att arbeta och bidra till hushållets utgifter. Guilherme fick dock en briljant idé femtiofyra år senare: att förverkliga sin mammas dröm. Guilherme och hans två systrar, Raquel och Renata, planerade en stor fest för Ana in i minsta detalj, och såg till att det blev precis som hon alltid hade föreställt sig det. Barnen skickade inbjudningar till evenemanget på sociala medier till vänner och familj och förvandlade vad som var tänkt att vara ett firande för 100 gäster till en massiv fest med mer än 300 personer.

Guilherme, som älskar fester, gjorde allt han kunde för att förverkliga sin mammas dröm: "Hon kommer från en mycket enkel familj, men att ha en 15-års fest hade alltid varit hennes dröm sedan hon var barn. Hon behövde arbeta och hjälpa till hemma. Nu när vi har råd, med mycket engagemang och ärligt arbete, har vi lyckats förverkliga den drömmen" förklarade han.

Advertisement

"Alla uppskattade tanken. Jag skämtade till och med på min Instagram om att det var en 15-årsfest, men 15 gånger 4 plus 9, vilket blir 69, vilket är Bleides ålder", sa Guilherme skämtsamt och hänvisade till sin mamma med hennes smeknamn.

Festens höjdpunkt var valsen, under vilken huvudpersonen kom ner för trappan iförd en rosa stor klänning till sin favoritlåt, "Crystal Moon" av Xuxa. Guilherme blev rörd och skulle ha gjort det igen bara för att få se hennes le. Alla närvarande var glada över att se födelsedagsflickan så glad och hennes dröm uppfylld, vilket bevisade att det aldrig är för sent att förverkliga sina drömmar.

Advertisement