Barnen avbryter sina morföräldrars bröllopsceremoni och deras föräldrar kritiseras (+VIDEO)

av sofia

22 Juni 2023

Barnen avbryter sina morföräldrars bröllopsceremoni och deras föräldrar kritiseras (+VIDEO)
Advertisement

Bröllopet är ett av de viktigaste ögonblicken i en människas liv. Det är ett stort steg som inte bara representerar föreningen mellan två personer, utan också för två olika familjer som blir en del av deras respektive makars liv. Vid dessa tillfällen har barn oftast en nyckelroll och det diskuteras ofta om deras deltagande i den här typen av firande. I det här scenariot har debatten nyligen återuppstått efter en video som spreds på sociala medier. I videon ser vi några barn som mitt under sina morföräldrars guldbröllop bestämmer sig för att börja leka.

via Eluniversal

Advertisement
YouTube - @K

YouTube - @K

Videon som laddats upp på sociala medier har nått över 1 miljon visningar och visar det äldre paret sittandes på en stol i mitten av salen, medan flera barn leker runt omkring dem, samlar konfetti och kastar dem i luften.

Personen som gjort videon, som fick över 100 000 likes och nästan 6 500 kommentarer, skrev: "Orsaken till varför barn inte ska gå på bröllop". Kommentaren har väckt olika reaktioner, några för och några emot. Många tittare skyllde på föräldrarna, medan andra hävdade att barnen inte verkade störa gästerna.

Advertisement

"Om de väljer att skaffa barn varför uppfostrar de dem inte ordentligt?" frågade någon. "I vilket fall är ett barnlöst äktenskap det bästa", sa en annan. "De har inte fått någon uppfostran", konstaterade en tredje. Å andra sidan fanns det de som underströk en positiv aspekt, familjens omtanke, den ömma sidan av situationen: "De är trots allt deras barnbarn", skrev en användare. "Om min fru och jag kommer att nå den åldern vill jag att alla mina barnbarn ska leka bredvid mig: kom ihåg att det finns äldre människor som slutar med att bli ensamma i livet," kommenterade en annan.

Den här debatten blir allt mer het och då och då hamnar många i konflikt agående denna fråga och, precis som i den här videon, säger i allmänhet vissa att närvaron av barn är avgörande för värdet av ceremonin, medan andra hävdar att det är inte rätt plats för dem, eftersom de vanligtvis inte kan bete sig ordentligt. Vad tycker du om det här?

Advertisement