Han kommer hem efter att ha handlat mat och hittar en enorm giftig spindel i matkassen

av sofia

23 April 2023

Han kommer hem efter att ha handlat mat och hittar en enorm giftig spindel i matkassen
Advertisement

Den dagliga rutinen har sina goda och dåliga sidor då den kan vara minst lika lugnande som den är tråkig. Låt oss erkänna det, hur många av oss blir exalterade när vi går och handlar? Ändå kan det betraktas som en avkopplande rutin att noggrant välja ut sina produkter. En känsla som vi garanterat inte har när vi befinner oss i gångarna på en mataffär, vid en specifik disk eller i kassan för att betala, är rädsla. Utöver rädslan att pengarna inte ska räcka till, förstås.

Huvudpersonen i denna berättelse fick däremot uppleva något ganska skrämmande när han precis som vanligt handlade mat i samma affär som han brukade gå till, men kom hem för att upptäcka något som han garanterat inte var beredd på.

via Nypost

 NY State IPM Program at Cornell University/Flickr - Not the actual photo

NY State IPM Program at Cornell University/Flickr - Not the actual photo

Craig Harrison, 35, hade just återvänt från Tesco, en brittisk livsmedelsbutik, och skulle ställa in sina nyinköpta produkter i sitt skafferi. Detta var något som han hade gjort tusentals gånger och aldrig funderat särskilt mycket över.

Men plötsligt lade han märke till något onormalt. En flyktig rörelse, ett lätt ljud av plast som knögglade sig. Han tänkte att det inte var något särskilt med det, kanske något livsmedel som hade hamnat upp och ner. Men så var inte fallet.

I ögonvrån hade han sett en misstänksam rörelse och den här gången, då han plötsligt vände sig om, hade han direkt sett vad som försigick: en plastpåse "promenerade" iväg av sig själv. Craig belv så klart förvånad och tittade närmare för att undersöka saken och vad han upptäckte fick honom att rysa av rädsla.

Advertisement
Anna Tarazevich/Pexels - Not the actual photo

Anna Tarazevich/Pexels - Not the actual photo

Från påsen, den som innehöll färdigförpackade bananer, hade han sett en enorm hårig spindel kypa ut! Varelsen var stor som en mans hand och bar på "en säck" som innehöll äggen från sina ungar. "Det var det läskigaste jag någonsin varit med om." förklarade mannen.

Spindeln var, förutom att vara mycket större än genomsnittet, också mycket giftig. Det var ett exemplar av jaktspindel, en av de farligaste spindeldjuren i världen! Men Craig hade inget annat val än att agera och på något sätt lyckades han fånga det farliga spindeldjuret och lägga det i en väl försluten plastbehållare.

Mannen gick sedan med rätta tillbaka till butiken där han hade köpt dessa bananer med avsikt att få mycket mer än bara en ursäkt.

A shopper from Windsor, UK, got the shock of his life when he discovered a giant huntsman spider hiding in his bunch of...

Pubblicato da MSN Australia su Giovedì 13 aprile 2023

Efter att ha "mottagit" spindeln bekräftade mataffären att bananpåsen kom från Dominikanska republiken, mer än 4 000 mil från Windsor, staden i England där Harrison bor. Han har inte fått veta något om vad de gjorde med den, men har erbjudits en "återbetalning" på cirka 113 euro för den tråkiga händelsen, men han är fortfarande osäker på om han ska ta emot de pengarna eller inte.

För honom handlar det om något annat: "Jag uppmuntrar andra att vara mycket uppmärksamma när de köper färdigförpackade produkter, särskilt frukt. Det är oacceptabelt att liknande "djur" tar sig in i våra hem på detta sätt. Personligen kommer jag nu framöver att kontrollera all min frukt när den är färdigförpackad, eller köpa den på lösvikt om möjligt" säger Harrison.

Hans upplevelse är verkligen på gränsen till det surrealistiska. Vad skulle du ha gjort i en liknande situation?

Advertisement