Två killar gör en utflykt i en park och blir attackerade av en björn

av sofia

16 April 2023

Två killar gör en utflykt i en park och blir attackerade av en björn
Advertisement

En promenad i friska luften för att sträcka på benen skadar väl aldrig? Fast det beror kanske lite på... Promenader hjälper dig att hålla dig frisk eftersom det håller dina muskler i form och är bra för ditt hjärta och om vi dessutom pratar om en trevlig vandring i naturen, ja, då kan vi ju dessutom njuta av utmärkt luft och ett underbart landskap. Vi kan dock garantera dig att inte alla vandringar är bra för hälsan och den här historien är ett tydligt bevis på det.

Tror du oss inte? Faktum är att huvudpersonerna i denna berättelse inte bara promenerade, utan också var tvungna att springa, kasta sig och slåsss...

via Washingtonpost

Advertisement
Kendell Cummings/Instagram

Kendell Cummings/Instagram

Kendell Cummings hade tillsammans med sina vänner Brady Lowry, Gus Harrison och Orrin Jackson vågat sig ut i Wyomings vilda natur för att "jaga". Pojkarna gick på jakt efter resterna av hjorthorn för att kunna sälja dem vidare för några hundra dollar.

Alla var medlemmar i ett sportbrottningslag och resan skulle också hjälpa till att stärka deras band. Tillsammans befann de sig i en vandringspark nära Cody och hade bestämt sig för att dela på sig sent på eftermiddagen eftersom de på så sätt skulle inna utforska mer av de trädbevuxna tunnlanden. De skulle sedan återförenas vid en förutbestämd punkt, en stor sten, i slutet av stigen.

Kort efter det att de hade gått skilda vägar hade Kendell hört en hög krasch och redan innan han såg vad som hade hänt var det redan sent.

Advertisement
Janko Ferlic/Pexels - Not the actual photo

Janko Ferlic/Pexels - Not the actual photo

En björn, förmodligen en grizzlyhona, hade attackerat hans kompis, Brady. Utan att ge honom en chans att göra något kastade djuret den stackars mannen från ena sidan till den andra. Så Kendell hade försökt fånga djurets uppmärksamhet på alla sätt: han skrek, kastade stenar och pinnar i dess riktning, men han hade inte lyckats uppnå det önskade resultatet.

Björnen fortsatte att förfölja killen som nu var skadad och Kendell förstod att det bara fanns en drastisk lösning kvar.

Full av adrenalin hade han kastat sig huvudstupa mot den gigantiska varelsen och försökte tackla ner den! Det vilda djuret hade först vid den tidpunkten bestämt sig för att lämna hans vän ifred för att koncentrera sig på vår heroiska huvudperson. Kampen var självklart inte jämlik, men Kendell var smart nog att lägga sig ner orörlig och ihopkrupen för att låtsas som om han var livlös.

Så småningom tappade björnen intresset för båda pojkarna och fortsatte på sin vandring och lämnade de två pojkarna i chock. Det andra kompisparet hade hört skriken och ringde omedelbart på hjälp och de två pojkarna transporterades med helikopter till sjukhus.

Lyckligtvis visade sig skadorna på de unga männen inte vara allvarliga. Hela gruppen var nu äntligen i säkerhet och garanterat mer enade än någonsin!

Advertisement