En 30-årig kvinnas vädjan: "Hjälp mig att hitta pappan till mitt barn"

av sofia

15 April 2023

En 30-årig kvinnas vädjan: "Hjälp mig att hitta pappan till mitt barn"
Advertisement

Att åka på semester är definitivt ett av sätten för att roa sig och få lite avkoppling. Vissa människor åker för att upptäcka nya platser och traditioner, medan andra väljer att helt enkelt ha kul på ett annat sätt genom att gå på krogen, dricka alkohol och träffa människor. Var och en väljer det som passar den bäst.

Huvudpersonen i den här historien är en 30-årig kvinna som valde att resa med avsikten att festa. Det är bara att saker och ting blev väldigt annorlunda än hon hade förväntat sig.

via Thesun

Advertisement

Sarah-Jayne Snow ville koppla av, stänga av hjärnan och festa. Hon hade åkt iväg med sin syster, destination Teneriffa, för att njuta av en exotisk miljö och smutta på några cocktails. Hennes planer förverkligades snart och 30-åringen drack mer än bara några drinkar. Faktum är att hon klockan 5 på morgonen, framför en lokal, hade ett möte som förändrade hennes liv.

En 19-årig kille, förmodligen från Glasgow i Skottland, gick fram till henne och började prata. Även han var ganska berusad och därför presenterade de sig för varandra utan några större bekymmer. Det tillfälliga mötet förvandlades till något mer och de två ungdomarna tillbringade natten tillsammans, eller åtminstone det lilla som var kvar av den. Efteråt delade de på sig med samma lätthet som de hade träffats med.

Problemet uppstod några veckor efter den där extravaganta resan.

Advertisement

Sarah insåg att hon blivit gravid och är säker på att pappan till hennes barn är den där främlingen hon träffade på semestern! För att säga sanningen är kvinnan ganska nöjd med tanken på att bli mamma och har faktiskt lugnt valt att behålla barnet.

Men hon vill absolut komma i kontakt med pappan, inte för att hon är orolig för att uppfostra ett barn ensam eller för att hon inte tror att hon kan stå för de ekonomiska utgifterna, hon vill helt enkelt kunna berätta för sin bebis vem pappan är. Så den blivande mamman vädjade på sociala medier i hopp om att videon hon publicerade ska kunna nå den skotska killen: "Jag kan ta hand om mitt barn ensam, men jag vill inte att han ska känna att han inte vet vem hans pappa är. Allt jag vill är att pappan och hans familj ska veta om det, så att de kan vara delaktiga om de vill."

Hon tillade också att hon hoppas att hennes vädjan kommer att hjälpa till att hitta den blivande pappan eftersom hon inte vill att hennes son "ska vara utan kärleken från båda sidor." Vi önskar henne lycka till i sitt sökande. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement