Hon blir kär i sin mellanstadielärare: "Det spelar ingen roll om hon är 25 år äldre än jag"

av sofia

13 April 2023

Hon blir kär i sin mellanstadielärare: "Det spelar ingen roll om hon är 25 år äldre än jag"
Advertisement

Skolan är en väldigt viktig del av ett barns uppväxt. Det betyder inte att alla har bra minnen av skolan, tvärtom. Men för många är det precis så här: klasskamrater, vänskap och kärlekar från den tiden är alla "starka" upplevelser som på ett eller annat sätt har satt sina spår. Sedan finns det lärarna som kan vara mogna och kloka människor som till viss del har "väglett", inspirerat och handlett oss.

Huvudpersonen i denna berättelse hade en speciell lärare som satte ett djupare spår än de andra, som hon helt enkelt avgudade som ung flicka. Idag älskar hon henne.

via Nypost

Advertisement
Mary & Ronda Co./Facebook

Mary & Ronda Co./Facebook

Monica Ketchum var bara 13 år då, hon gick förstås i skolan och hon gjorde det mer än gärna. Miljön var stimulerande och människorna ganska trevliga, särskilt hennes lärare, Michelle Foster. För den lilla flickan var kvinnan ett riktigt föredöme att se upp till och hon var lärarens "favorit" och de två kom väldigt bra överens. Deras relation var en vanlig lärare-elev relation, inget annat. De beundrade helt enkelt varandra och kom bra överens.

Efter 16 år hade Monica bestämt sig för att försöka komma tillbaka i kontakt med den där speciella läraren som hade påverkat henne så starkt under hela hennes liv och som hade blivit kvar i hennes hjärta.

Till slut hade hon lyckats komma i kontakt med henne genom att leta upp henne på Facebook och här hade de två kvinnorna återupprättat ett första band och även organiserat en utflykt för att minnas den gamla goda tiden. De kunde verkligen inte veta vad som snart skulle hända.

Advertisement

If there ever was a perfect time, it’s now.✨ . It’s the perfect time to be kind. It’s the perfect time to see the magic...

Pubblicato da Mary & Ronda Co. su Martedì 4 aprile 2023

Utflykten bestod huvudsakligen av en lunch som dock varade i hela 5 timmar. Det var tydligt att det fanns bra kemi mellan dem och därför började de träffa varandra allt oftare och blev goda vänner. Deras band verkade växa sig allt starkare och snart övertogs vänskapen av en mer intensiv och romantisk känsla, kärlek.

En tid senare bestämde sig kvinnorna för att gifta sig och Monica 31 år lever lyckligt sitt liv med Michelle 56 år gammal. De två kvinnorna har varit en inspiration för många människor som fruktar samhällets dömande ögon och har själva blivit föremål för stark kritik. Michelle misstogs till och med för Monicas mormor.

Paret verkar inte bry sig om vad andra tycker eller säger om dem för nu har båda hittat lugn och ro tack vare varandra. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement