Ett barnbarn överraskar sin mormor med en mycket vacker gest: "Jag kan inte sluta gråta" (+VIDEO)

av sofia

17 April 2023

Ett barnbarn överraskar sin mormor med en mycket vacker gest: "Jag kan inte sluta gråta" (+VIDEO)
Advertisement

När det kommer till att ge presenter ställs vi inför ett val som aldrig är enkelt. Man vill gärna undvika att köpa något alltför banalt eller som mottagaren kanske inte gillar. Sedan kan det ibland bli ett problem om man beställer något som kanske inte kommer i tid. Varje gåva bör naturligtvis vara anpassad till händelsen den är tänkt för vare sig det rör sig om ett bröllop, ett dop eller en födelsedag.

Huvudpersonen i denna berättelse ville ge sin älskade mormor en födelsedagspresent och bestämde sig för att överraska henne med stil.

via Simplemos

Dave Goodings/Youtube

Dave Goodings/Youtube

David Goodings avgudar sin mormor, Iris Howard, precis som att hon var hans andra mamma. Så han tänkte på ett riktigt genialt sätt att överraska henne. Allt var mästerligt planerat. Han hade föreslagit för sin mormor att ta med sig henne ut på en biltur för att gå på promenad och hon hade glatt tackat ja.

Under resan hade killen pillat med radion flera gånger, men det var inget konstigt med det, han letade bara efter lite bra musik att lyssna på. Eller detta var åtminstone vad Iris trodde.

Vid ett tillfälle verkade barnbarnet änligen vara nöjd med den nyfunna radiostationen. Man kan se honom le i smyg när radiostationen plötsligt slutar spela låtar och meddelar att sändningen hade avbrutits för att förmedla en nyhet i sista minuten.

Advertisement

"Senaste nytt: Iris Howard firar sin födelsedag!". Utbrast programledaren och fortsatte sedan att beskriva kvinnan som en underbar person och en bra mormor, vinnare av tävlingen "bästa mormor" under de senaste 10 åren. Iris trodde knappt sina öron och lyste genast upp samtidigt som hon tittade chockat på sitt barnbarn.

Inte bara tillägnade radion henne några fina ord, utan efter det tillkännagivandet fanns det dessutom inspelningar från alla hennes närmaste släktingar som önskade henne lycka till eller berättade någon liten anekdot!

David hade fortfarande en sista liten, men samtidigt stor överraskning för 86-åringen: han erkände för henne att han var lite upprörd över att få inspelningar från alla deras nära och kära utom Iris egen bror. Mannen bor i Australien och därför har syskonen aldrig möjlighet att träffas eller prata med varandra. Killen bytte station igen och...

Nu fick hon höra även sin brors röst! Han önskade henne allt gott och berättade en barndomshistoria för henne, vilket fick mormorn att brista ut i tårar, trots att hon redan var så rörd.

De bästa gåvorna är inte materiella, utan handlar om människor och ju äldre du blir, desto mer inser du och uppskattar det. Håller du inte med?

Advertisement