Han är rörelsehindrad, hon inte och trots all kritik vill de bilda familj (+VIDEO)

av sofia

16 Maj 2023

Han är rörelsehindrad, hon inte och trots all kritik vill de bilda familj (+VIDEO)
Advertisement

Parrelationer bygger i allmänhet på stabila grunder såsom ömsesidig respekt och en fungerande kommunikation. Men svåra stunder är en del av livet och alla relationer går förr eller senare igenom en. Om sedan situationen för en av parets två individer är "speciell" och "känslig", blir frågan ännu svårare.

Men detta gäller inte paret som står i centrum för denna berättelse. Med sin genuina kärlek har de visat och fortsätter att visa att de kan möta alla motgångar, till och med det allvarliga funktionshindret hos en av de två.

via Youtube

Advertisement

Shane Burcaw och Hannah Aylward är ett mycket speciellt par eftersom han tyvärr lider av en ganska allvarlig form av spinal muskelatrofi som har tvingat honom att sitta i rullstol sedan han bara var 2 år gammal.

Men det hindrade inte de två unga människorna från att bli djupt förälskade i varandra, och deras förhållande tycks verkligen vara en magnifik relation som kan möta alla livets svårigheter.

De har varit tillsammans i över 7 år och gifte sig och krönte därmed sin vackra historia. De har också skapat en youtube-kanal där de ofta pratar om utvecklingen av deras relation och uppmuntrar människor att inte vara fördomsfulla mot funktionshindrade människor. Men det tar inte slut här.

Advertisement

Det lyckliga paret vill nu ta "nästa steg" och säger att de känner sig redo att bilda familj.

De längtar efter ett barn och efter flera försök över tid har de kommit till slutsatsen att använda sig av nya vetenskapliga metoder, som provrörsbefruktning för att genomföra sitt projekt.

Tyvärr rådde det verkligen ingen brist på kritik emot dem. Många användare förstår inte eller godkänner inte en relation mellan så "olika" människor och höll inte tillbaka när de uttryckte sina åsikter...

Någon har till och med gått så långt som att hävda att parets äktenskap har "iscensatts" och många andra kritiska kommentarer.

Men paret har förblivit orubbligt, förenat av sina starka känslor och alltmer övertygade om att de vill vara tillsammans för alltid.

Nu tänker de gå vidare med sina planer och snart kommer Hannah att genomgå de nödvändiga behandlingarna för att förhoppningsvis bli gravid. Samtidigt hoppas de kunna inspirera andra att acceptera och bättre förstå dessa skillnader och att se bortom funktionshinder. Vi önskar dem bara det allra bästa!

Advertisement