Hon hittar sin mamma efter 50 år och i verkligheten visste hon redan vem hon var (+VIDEO)

av sofia

06 Maj 2023

Hon hittar sin mamma efter 50 år och i verkligheten visste hon redan vem hon var (+VIDEO)
Advertisement

Familjen är verkligen ett ämne som kan bjuda på många typer av historier och det finns verkligen något för alla smaker: bittra konflikter, arv, gester av stor altruism, solidaritet och så vidare... familjen borde vara en säker plats där man är omgiven av pålitliga människor som kan ge oss stöd och få oss att känna oss älskade.

Huvudpersonen i den här historien växte upp i just en sådan miljö, med en viktig skillnad och det var att den hon alltid kallade mamma faktiskt inte var hennes biologiska mamma.

via Today

Advertisement

Lisa Wright växte upp med all den omsorg och kärlek man kan få av en mamma, men hon visste alltid i sitt hjärta att hon inte var dotter till kvinnan som uppfostrade henne. En dag hade kvinnan själv erkänt den sanningen för henne genom att berätta för henne vad som faktiskt hade hänt: "Din mamma fick dig när hon bara var 18 och hon kunde helt enkelt inte ta hand om dig. Hon visste mycket väl hur mycket jag ville ha en liten dotter och därför föredrog hon, för ditt eget bästa, att anförtro dig åt mig. Men kom ihåg att du inte har blivit övergiven".

Hennes adoption var "sluten" vilket innebär att det inte på något sätt var möjligt att spåra hennes biologiska familj. Men när Lisa själv blev mamma flera år senare övertygade hennes son henne att göra ett DNA-test och resultatet av detta ledde till en enorm överraskning.

Advertisement

DNA-testet hade hittat en matchning och hennes morbror hade identifierats. Så kvinnan bestämde sig för att ta kontakt med den nyfunna släktingen genom att skicka ett meddelande till honom. Strax efter pratade de i telefon och Lisa gav honom alla detaljer angående sin historia: "Jag föddes den 10:e december 1964. Jag fick veta att min biologiska mamma var väldigt ung när hon fick mig. Hon flyttade till Los Angeles för att hon ville bli skådespelerska i Hollywood”. Och i det ögonblicket avbröt hennes morbror henne med att säga: "Det är verkligen du, vi har letat efter dig. Alla sökte efter dig".

Lisa hade därmed funnit namnet och efternamnet på sin biologiska mamma och hade sökt efter henne på nätet och upptäckte att likheten var otrolig. En mycket kort tid senare kom ett oväntat samtal: "Hej Lisa, det är Lynne, din mamma".

De två kvinnorna hade äntligen återförenats efter 54 år! Men överraskningarna var inte över än.

När hon pratade med sin biologiska mamma fick Lisa reda på något mycket intressant, nämligen att hon redan hade sett henne flera gånger under väldigt lång tid!

Faktum är att Lynne var en skådespelerska och spelade i Lisas favoritprogram: "That's My Mama", en komediserie som sändes på 70-talet som ironiskt nog handlade om en mamma, hennes mamma!

Ibland bjuder livet oss på underbara överraskningar och den här historien är verkligen ett bevis på det. Vad tycker du om denna rörande berättelse?

Advertisement