Hon friar till sin pojkvän, men han reagerar på ett mycket oväntat sätt (+VIDEO)

av sofia

07 Augusti 2023

Hon friar till sin pojkvän, men han reagerar på ett mycket oväntat sätt (+VIDEO)
Advertisement

När två personer är i perfekt harmoni, när det finns en unik personkemi, då förstår du att de är menade att vara tillsammans och att de är redo att bli något mer än ett förlovat par. De är redo att ta nästa steg: att gifta sig och därmed bli man och hustru.

Enligt traditionen är det mannen som bör fria, genom att knäböja och ge henne ringen, en symbol för hans kärlek och hans goda avsikter. Men tiderna förändras och den här historien vill också visa detta, men inte bara det eftersom något mycket osannolikt hände i den här berättelsen...

via Upworthy

Manu/Facebook/Screenshot

Manu/Facebook/Screenshot

Händelsen ägde rum på Disney Land där ett kärlekspar njöt av sin semester. Dessa speciella dagar skulle mycket snart bli väl ingraverade i bådas minne. Kvinnan, Mac, hade faktiskt planerat att fråga sin man om han ville gifta sig med henne.

Det är inte längre förvånande nuförtiden att det är kvinnan som friar och det är verkligen inte det första fallet där denna sak har inträffat. Men just den dagen var mycket speciell för paret och inte så mycket för initiativet som tagits av kvinnan som fortfarande anses vara lite ovanligt.

I videon som spelades in, förmodligen av någon nära vän till dem, kan vi se kvinnan vända sig till sin pojkvän, kyssa honom kärleksfullt på pannan och sedan mjukt på läpparna. Sedan ser vi henne knäböja och öppna en liten ask som innehåller en vigselring. Hennes pojkvän tittar förvånat på henne och inser förstås direkt vad som händer, och brister ut i skratt.

Advertisement

Incroyable : ils se demandent en mariage au même moment 🥰🥰🥰 Source : Herecomemac https://www.tiktok.com/@herecomemac/video/7233610142468541738

Pubblicato da Manu su Domenica 28 maggio 2023

Anledningen till att han skrattar är just det som för alltid kommer att förbli inpräntat i deras hjärtan och minnen. Hans reaktion är inget annat än ren häpnad eftersom händelsen egentligen är ganska komisk!

Faktum är att mannen i videon fortsätter skratta på ett sätt som ingen till en början förstår, men sedan börjar han rota i byxfickan på jakt efter något. Till sist hittar han och tar ut föremålet och går även han ner på knä precis som sin fästmö.

Även han tar fram en liten ask och håller fram en ring! De två hade omedvetet haft idén att fria på exakt samma dag och vid samma tidpunkt!

Det är omöjligt att hålla tillbaka leendet när man ser paret inse att de verkligen är gjorda för varandra. Den händelsen är verkligen ett obestridligt bevis på en kärlek som är på exakt samma "våglängd". Vad tycker du om denna gripande berättelse?

Advertisement