En brud säger nej på skämt under bröllopsceremonin och bröllopet annulleras

av sofia

08 Juli 2023

En brud säger nej på skämt under bröllopsceremonin och bröllopet annulleras
Advertisement

Att organisera ett bröllop är ingen enkel sak och kräver mycket ansträngning för att allt ska gå rätt till. När man försöker få ihop alla bitar som ska leda till den där stora dagen är det normalt att spänningen ökar och att det kan vara svårt att hantera varje enskild känsla.

Vilket också hände bruden som är huvudperson i den här historien, vars reaktion kostade henne dyrt, precis när hon officiellt skulle fira sitt starka band till sin bättre hälft.

via El manana

Advertisement
Andrés Guzmán Pérez/Twitter

Andrés Guzmán Pérez/Twitter

Berättelsen utspelade sig i Caracas, Venezuela, och spreds snabbt på nätet och väckte starka reaktioner och gjorde många människor fövånade. Bilderna i videon visar ett kärlekspar, Miriam och Danilo, som står framför vigselförättaren som ska viga dem, omgivna av släktingar och vänner. När mannen ställer den berömda frågan "Vill du gifta dig med den här kvinnan", svarar brudgummen, som är synbart rörd, genast ja. I samma ögonblick som samma fråga ställs till bruden överraskar hon alla med sitt svar.

Ett oväntat "nej" skapar chock under ett ögonblick i hela rummet, men några sekunder senare lugnar stämningen ner sig tack vare ett strålande leende från kvinnan och hennes mycket söta ja. Det ändrade svaret och ironin togs dock inte emot väl av mannen som vigde dem, så pass illa att han med en allvarlig och lugn ton i otvetydiga ordalag sa att det inte var rätt tillfälle att skämta.

"Du kan inte leka så här och jag tänker inte förlåta dig för det du gjorde - sa mannen genast - jag är ledsen, men vi kommer inte att fira något bröllop idag. Du kan kontakta sekreteraren för att boka ett nytt datum".

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Ord som lämnade paret besvikna och ganska chockade. Detsamma gäller även gästerna som på alla sätt försökte få vigselförättaren att tänka om för att avsluta dagen bra. Tyvärr fanns det inget sätt för att lösa situationen och paret lämnade platsen utan att ha blivit man och hustru.

För vigselförättaren var det inte en situation som man kunde skämta om eller vara ironisk såsom bruden hade varit. Ett äktenskap är en allvarlig fråga och bör behandlas som sådan. Det var därför han skickade iväg paret och inte gav dem möjlighet att gifta sig. En otrolig situation, om man tänker att kvinnans svar skulle kunna ha varit tecken på att hon var nervös, spänd och att hon på något sätt försökte hantera situationen genom att skämta.

Hur skulle du ha reagerat på en sådan reaktion efter att bara ha skämtat om något?

Advertisement