Hennes man är otrogen och hon renoverar hemmet genom att använda hans värdefull skivor som "golv": en kvinnas hämnd

av sofia

23 April 2022

Hennes man är otrogen och hon renoverar hemmet genom att använda hans värdefull skivor som "golv": en kvinnas hämnd
Advertisement

När ens partner är otrogen är det aldrig någon lätt sak att hantera. Det finns de som verkar ta det med en klackspark och lyckas acceptera ett ögonblick av svaghet hos den andra och kanske till och med kan förlåta. De som istället har ett mer häftigt temperament, är mer eldiga och lätt hyser agg, kanske kommer att leta efter ett sätt att genomföra en liten eller stor hämnd.

Exakt vad huvudpersonen i berättelsen vi nu ska dela med dig gjorde. Hon har inte riktigt lyckats acceptera sin mans otrohet och inte bara har hon separerat från honom, utan hon har också kommit på ett orginellt och fantasifullt sätt att hämnas på. Låt oss kika på vad hon gjorde.

via The Sun

Sonia Barton är en 47-årig engelsk kvinna som för en tid sedan upptäckte att hennes man varit otrogen. Kvinnan ansökte omedelbart om skilsmässa för att komma bort från honom, men det räckte inte. Hon fortsatte hela tiden att tänka på hela situationen och hur hon skulle få honom att betala för det. Det verkar som att hon tillslut lyckades hitta lösningen och vid närmare eftertanke verkar det som att hon uppnådde ett spektakulärt resultat ur alla synvinklar.

Sonia är händig och gillar gör-det-själv projekt och bestämde sig därför för att renovera köket och i synnerhet golvet. Om du tror att det inte har något med hämnden att göra så har du fel. Ja, eftersom renoveringen innehåller just huvudelementet i denna hämnd, nämligen hennes exmans mest värdefulla LP-skivor.

Vi råder de som brinner för musik att inte fortsätta läsa vidare eftersom kvinnans agerande förstörde hela mannens samling av LP-skivor.

Advertisement

Kvinnan valde det som hennes man brydde sig mest om och använde det för att göra om köksgolvet. Sonia placerade ut alla skivorna på marken och täckte dem med harts så att hon kunde kliva på dem varje gång hon vistades där inne.

"Jag spenderade 2 500 pund på renoveringen, men kostnaden är ingenting jämfört med den tillfredsställelse jag känner varje gång. - erkände kvinnan - När jag kommer in i köket skrattar jag och känner mig road eftersom jag vet att de skivorna var det mest värdefulla han ägde". Som man kan se på bilderna består golvet av flera sektioner och olika föremål, men den viktigaste delen upptas av skivorna.

Vad kan man säga... om inte att det är en mycket originell idé för att hämnas. Tänk alltid efter noga innan du är otrogen. Utöver själva handlingen som är felaktig och aldrig försvarbar, kan du faktiskt råka stöta på en "Sonia" i livet och se det du bryr dig om allra mest förstöras, så var försiktig!

Advertisement