Bruden bestämmer sig för att fira sitt bröllop på sjukhuset bredvid sin farfar, hennes enda fadersfigur

av sofia

23 April 2022

Bruden bestämmer sig för att fira sitt bröllop på sjukhuset bredvid sin farfar, hennes enda fadersfigur
Advertisement

På bröllopsdagen är det vanligt att brudens far följer sin dotter till altaret, längs kyrkans altargång eller någon annan plats som valts för den stora dagen. Tyvärr har inte alla denna tur, även om de har en stark önskan om att ha en fadersfigur vid sin sida. Hailey Carvey, till exempel, visste att hennes pappa inte skulle finnas där på hennes bröllopsdag, för så länge hon kunde minnas hade hon tillbringat hela sin barndom och alla efterföljande stunder med sin farfar, Jose Guzman, även kallad "Papa". Det var han som skulle ha följt henne den där stora dagen, hennes sanna fadersgestalt, även om han var allvarligt sjuk och sängliggande på sjukhuset. Hailey och hennes pojkvän Ethan kom då på en praktisk lösning som kunde fungera.

via Facebook / Logan Health

Facebook / Logan Health

Facebook / Logan Health

Hailey Carvey växte inte upp med sin biologiska pappa, utan med sin farfar, som alltid har funnits vid hennes sida som en riktig pappa. Minnena relaterade till hennes barndom med "Papa" Jose var för henne de bästa någonsin. Det är därför förståeligt att den unga kvinnan ville att han som fadersgestalt skulle följa henne till altaret på hennes bröllopsdag. När hennes fästman, Ethan Carvey, frågade om hon ville gifta sig med honom, tvekade Hailey inte en sekund med att svara "ja". Från den stunden började förberedelserna för göra den dagen så speciell som möjligt.

Naturligtvis ville Hailey mer än något annat ha närvaron av "Papa" Jose, men snart skulle hon få reda på några mycket tråkiga nyheter.

Advertisement
Facebook / Logan Health

Facebook / Logan Health

Farfarn var mycket sjuk och skulle inte ha kunnat delta aktivt på bröllopet: cancern han hittills hade botat med cellgiftsbehandlingar hade nu spridit sig till andra organ och lämnat mannen väldigt lite tid till sitt förfogande. Paret skulle vara tvugna att skynda på med bröllopsförberedelserna, men framför allt skulle de ha varit tvugna att hitta ett sätt för att få hennes farfar att kunna vara med på bröllopet. Efter att ha pratat om det tillsammans, inom cirka 18 timmar efter det att de fått nyheten om Papa Joses tillstånd, bestämde sig Hailey och Ethan för att gifta sig på intensivvårdsavdelningen på Logan Health Hospital, sjukhuset där mannen låg inlagd.

Hailey gick genom sjukhuskorridorerna och kom in i rummet, som om hon gick längs med altargången, med sin farfars hatt i händerna. En symbolisk gest för att representera honom bredvid hennes sida vid det ögonblicket.

Facebook / Hailey Carvey

Facebook / Hailey Carvey

Ceremonin firades därför inför "Papa" Jose, som blev bröllopsvittne till sin "dotter". Det kanske inte var det idealiska bröllopet som alla par föreställer sig att uppleva, men Hailey vet mycket väl att hon inte kunde stå ut med tanken på att inte ha den enda fadersfiguren som hon någonsin har känt vid sin sida.

En historia som rörde oss på djupet och som vi vill dela med alla er. Vi önskar detta par en underbar framtid tillsammans!

Advertisement