Pappan går med dottern till altaret och på vägen dit ber han även styvpappan att gå med dem - TittaPaVideon.se
x
Pappan går med dottern till altaret…
Mannen hittar 110 000 pund på sitt konto och banken försäkrar honom att han kan spendera dem: 9 månader senare kommer kallduschen En grupp barn bygger ett hus i trä för att par i svårighet som kämpade mot kylan

Pappan går med dottern till altaret och på vägen dit ber han även styvpappan att gå med dem

15 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
1.253
Advertisement

Äktenskapet är ett underbart tillfälle att fira kärleken som förenar två människor tillsammans med vänner och släktingar och vanligtvis är det en dag full av förväntningar, organiserad in i minsta detalj. Vanligtvis följer fadern bruden fram till altaret, där hennes blivande man väntar. Det är ett spännande ögonblick speciellt för familjemedlemmar, som ofta fäller glädjetårar. Vid Kelsey Griffiths bröllop var detta ögonblicket nära altaret och brudgummen ännu mer spännande eftersom den unga kvinnan och hennes far plötsligt även inkluderade brudens styvfar.

Det är tradition att fadern följer med bruden till altaret, men vad ska man göra när det finns två så viktiga personer i en ung kvinnas liv? Kelsey Griffith gick armkrok med sin far på väg mot altaret. Bara hon och hennes pappa visste vad som skulle hända under den lilla resan: Kelseys pappa vände sig till den unga brudens styvfar och bjöd in honom att gå med dem. Således gick Kelsey mot altaret arm i arm med sina "två pappor"!

En verkligt gripande och känslosam scen för alla närvarande, inklusive styvfadern, omedvetna om att Kelsey och hennes pappa skulle ha inkluderat honom på det sättet i ceremonin. Styvpappan blev väldigt berörd och glad, vilket bilderna och videon från den stora händelsen vittnar om!

Advertisement

En vacker gest som rörde gästerna och huvudpersonerna i denna berättelse. Vi måste bara önska all lycka till denna vackra familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack