En gravid kvinna avbryter bröllopet mitt i och säger: "Jag står här med ditt barn, lyssna på mig"

av sofia

18 Maj 2022

En gravid kvinna avbryter bröllopet mitt i och säger: "Jag står här med ditt barn, lyssna på mig"
Advertisement

Om vi ​​säger ordet bröllop till dig, vad är det första du tänker på? Kanske kärlek, eller glädje, lycka, att dela sitt liv och många andra positiva saker som brukar vara kopplade till denna speciella dag. Faktum är att vi vet att det inte alltid är så det går till och att dessa dagar ibland kan förvandlas till den värsta upplevelsen i våra liv. Detta är ungefär vad som hände med paret vi nu ska berätta om.

Ett par som höll på att gifta sig och som vid höjdpunkten av ceremonin blev aningen distraherade av en objuden person, som brudgummen tydligen kände mycket väl. Låt oss få berätta vem hon var och vad hon gjorde.

via Tik Tok/danielleondemand

Tik Tok/danielleondemand

Tik Tok/danielleondemand

I en video som lagts ut på sociala medier av användaren @danielleondemand ser vi ett par filmat i det viktigaste ögonblicket av deras bröllop: utbytet av bröllopslöftena. Ögonblicket då två människor som älskar varandra lovar varandra evig kärlek och åtar sig att ta hand om och älska varandra villkorslöst för resten av sina liv. Stunder där till och med alla gäster håller andan och hjärtat slår hårt i bröstet, stunder som i det här fallet avbröts av en extern person som krävde att få allas uppmärksamhet.

"Anthony, Anthony, du låtsas som att du inte känner mig, men du vet att du gör det. Jag har din bebis med mig. Titta på mig, jag vet att du hör mig" - ord som chockade alla och totalt förvandlade detta perfekta ögonblick. På bilderna kan du se paret vid altaret, som lyssnar på prästen, medan gästernas uppmärksamhet fångas av rösten från denna desperata kvinna som söker efter svar.

Advertisement
Tik Tok/danielleondemand

Tik Tok/danielleondemand

Brudgummen, Anthony, verkade dock inte ens lyssna. Han vände sig inte ett enda ögonblick mot kvinnan som hela tiden ropade på honom. Den enda som reagerade, efter några sekunder, var brudens dotter. Till en början bredvid mamman ser vi flickan bli upprörd och börja skrika: "Vad är det för fel på dig? Vad är det för fel? Det skulle vara bättre om du lämnade min mammas bröllop."

Lyckligtvis lyckades andra personer som var bredvid henne blockera henne och hindra henne från att hoppa på den gravida kvinnan som man aldrig ser i videon.

Bland gästernas förvirring och häpnad slutar klippet innan man får se hur det faktiskt slutade. Trots detta spreds bilderna från händelsen mycket snabbt och nådde över 2 miljoner visningar på mycket kort tid.

Tik Tok/danielleondemand

Tik Tok/danielleondemand

Efter att ha blivit viral på nätet fick videon också ett mycket stort antal kommentarer. De flesta blev minst sagt chockade och ville genast veta vad som hade hänt efteråt och framförallt om bruden hade bestämt sig för att gifta sig med en man som eventuellt kunde ha varit otrogen. Även i en kommentar läser man: "Snälla säg att den där kvinnan inte lovade att älska och honom i nöd och lust för resten av sitt liv".

Man vet ännu inte vad som har hänt och många frågetecken kvarstår. Det enda vi är säkra på är att detta bröllop kommer att finnas kvar för alltid i minnet hos både brudparet och gästerna, eller vad tror du?

Advertisement