Hon får en present av sina styvbarn och när hon öppnar den upptäcker hon att det är deras adoptionspapper (+VIDEO)

av sofia

19 Maj 2022

Hon får en present av sina styvbarn och när hon öppnar den upptäcker hon att det är deras adoptionspapper (+VIDEO)
Advertisement

Stora familjer är inte alltid det lättaste att hantera. Om två personer träffas och tycker om varandra, men har andra relationer bakom sig med barn, hur ska de då kunna klara det nya livet tillsammans? Det finns inget exakt och självklart svar på den här typen av frågor, vi kan bara föreställa oss hur komplicerad rollen som styvförälder är att hantera. Det som mest destabiliserar är relationen till "styvbarnen" och den figur som vanligtvis betalar priset för att ha kommit in i familjen vid ett senare tillfälle, är styvmamman. En speciell och ibland kontroversiell karaktär som till och med har blivit en återkommande klyscha i berättelser, filmer och vilken annan typ av påhittad berättelse som helst. Där är hon ofta en person med en sträng och ovänlig personlighet, ofta till och med negativ, men som lyckligtvis inte alltid åtespeglar verkligheten.

Huvudpersonen i berättelsen vi ska berätta idag är ett levande bevis på detta. Långt ifrån att vara illvillig, har denna kvinna lyckats vinna sina två styvbarnes hjärta och kärlek, som har hittat ett underbart sätt att tacka henne för allt hon har gjort för dem genom åren. Låt oss kika på vad de hittade på.

via Youtube/Nicholas

Youtube/Nicholas

Youtube/Nicholas

I ett videoklipp som lagts upp på Youtube av användaren Nicholas ser vi bilder på en kvinna, en mamma, eller snarare, en styvmamma som sitter på en fåtölj och håller på att öppna en födelsedagspresent. På andra sidan kameran står de som har gett henne gåvan: hennes styvbarn. En bror och syster som har bestämt sig för att göra den dagen väldigt speciell.

I de första ögonblicken av videon ser vi kvinnan när hon ta bort pappret från sin present. I bakgrunden hörs en röst som säger: "Det här är från mig och Nick. Vad tror du att det är, mamma?". Kvinnan blir alltmer nyfiken och försöker så snabbt som möjligt öppna sin present.

Advertisement
Youtube/Nicholas

Youtube/Nicholas

Inuti finns inget speciellt egentligen, bara en mapp. Kvinnan öppnar den och läser innehållet en kort stund. Efter det förstår hon och brister ut i tårar. Du kanske undrar varför. Låt oss avslöja det för dig omedelbart.

Mappen innehöll de handlingar som var nödvändiga för adoptionen av de två styvbarnen. Med åren hade kvinnan blivit så omtyckt att de två barnen kände att de behövde ha henne som mamma i alla avseenden. Känslan, chocken och glädjen hos kvinnan var obeskrivlig och från bilderna är det möjligt att uppfatta de starka känslorna som hon måste ha upplevt.

 

"Vi hade länge funderat på att göra det. - Erkänner barnen när de går fram till sin mamma och kramar om henne - Vi väntade lite, men till slut lyckades vi. Grattis på födelsedagen, mamma". Hur kan man inte brista ut i en flod av glädjetårar och krama om dessa två barn hårt som precis hade gjort den vackraste gest som en kvinna kunde förvänta sig? "Jag har inga ord, jag har inga ord. - hör man kvinnans röst säga svagt - Ni kan inte ens föreställa er hur mycket den här gesten betyder för mig. Jag älskar den".

Med dessa ord och med starka känsla och stor glädje från allas håll tar den här videon slut och är kanske ett av de bästa ögonblicken i denna familjs liv.

 

Advertisement