En mamma och hennes dotter spenderar allt de har på att köpa ett hus som blir ockuperat innan de ens hinner flytta in

av sofia

22 Maj 2022

En mamma och hennes dotter spenderar allt de har på att köpa ett hus som blir ockuperat innan de ens hinner flytta in
Advertisement

Viljan att köpa hus är mycket vanlig bland unga människor, men också bland de familjer som idag kämpar för att betala en allt högre månadshyra. Det är naturligtvis inte lätt, men det är ofta bekvämt att göra detta val eftersom bolånebetalningen nästan alltid är lägre än en hyra. Jen Larsen och hennes mamma, Donna Edmonds, hade bestämt sig för att lägga samman sina besparingar för att köpa ett hus tillsammans, eftersom båda deras hyror hade ökat till 500 dollar. Tyvärr hade de två kvinnorna inte räknat med ett ganska utbrett fenomen, nämligen att människor ibland kan ockupera någon annans hus, och nu riskerar de att inte kunna ha tillgång till det hus som de har betalat för

via Youtube / FOX5 Las Vegas

Facebook / FOX5 Las Vegas

Facebook / FOX5 Las Vegas

De två kvinnorna, mamma och dotter, hade beslutat att köpa hus tillsammans. Detta val var fattat utifrån deras ekonomiska behov och på grund av att hyrespriserna successivt hade stigit. Jen Larsen och hennes mamma sparade varenda liten summa och gjorde enorma uppoffringar innan de äntligen kunde köpa ett hus som de kunde kalla sitt eget, men deras dröm förvandlades snart till en mardröm.

Den tidigare ägaren av fastigheten bad de två kvinnorna om en stor tjänst: 7 dagar extra för att permanent kunna tömma huset på sina tillhörigheter och slutligen lämna över det till de nya ägarna. Säljaren förklarade för dem att hans ekonomiska situation inte direkt var den bästa och naturligtvis var Larsen och hennes mamma förstående. Men medan den före detta ägaren tömde huset smög andra människor tyvärr in i huset och ockuperade det permanent.

Advertisement
Henderson home trashed

“Full of trash, full of clothes, just garbage everywhere… There is rotten food everywhere, dirty diapers, poopy diapers, there is feces, urine all over the house,” said homeowner Jen Larsen walking through. FOX5's Kim Passoth shows us what squatters left behind. Read More: https://bit.ly/3y3qurX

Pubblicato da FOX5 Las Vegas su Venerdì 29 aprile 2022

De som ockuperade huset vägrade att lämna det och det var här problemen började för Jen och Donna. Efter det att nyhetsprogrammet Fox5-rapporterade händelsen framkom det att huset hade varit ockuperat av en kvinna som hävdade att hon hade all rätt att vara där, eftersom hon hade ett hyresavtal med den föredetta ägaren. Sanningen som så småningom kom fram var att ägaren var inblandad men att det i själva verket var hans exfru som ockuperade huset för att sedan låta en annan man flytta in.

När de väl tog tillbaka sitt hus, blev Jen och hennes mamma djupt chockade av vad de hittade där inne: alla sorters skräp, smutsiga blöjor, urin och avföring på husets matta, osv Det kommer att krävas mycket pengar för att fräscha upp och reparera skadorna som orsakats av dessa människor - pengar som Jen och Donna inte har för närvarande, eftersom de hade lagt alla sina besparingar på att köpa huset.

En riktigt obehaglig upplevelse som vi hoppas att de två kvinnorna snart kan lämna bakom sig.

Advertisement