Hon visste inte om att hon var gravid, men när hon går på toaletten på grund av magsmärtor slutar det med att hon föder ett barn

av sofia

07 April 2023

Hon visste inte om att hon var gravid, men när hon går på toaletten på grund av magsmärtor slutar det med att hon föder ett barn
Advertisement

Alla har vi, åtminstone en gång i livet, blivit överraskade av en speciell händelse. Nyheter som var okända för oss, en oväntad händelse i sista minuten, en märklig slump. Kort sagt, saker kan hända som vi inte förväntar oss och detta är en del av livet. I detta bör man så klart skilja på små och stora händelser. Att inse att du har glömt nycklarna inne i bilen är väldigt annorlunda från att upptäcka att du har vunnit en miljon på lotteriet.

Huvudpersonen i den här historien blev inte rik, men vi garanterar att hon hade en minst sagt häpnadsväckande upplevelse.

via 7news

Advertisement

Marla McEntire, 34 år gammal, hade gått på toaletten och mådde inte så bra. Hon hade upplevt smärtsamma stickningar i magen under några timmar. "Den kvällen trodde jag att jag hade förstoppning, jag skickade min pappa till apoteket för att köpa lite laxermedel och jag gick fram och tillbaka från toaletten ungefär fem gånger", sa hon.

Femte gången kvinnan gick till badrummet satt hon på toaletten och när hennes blick av misstag föll ner blev hon bokstavligen chockad. En liten bebis tittade fram!

Advertisement

För att övervinna den första chocken och inse vad som hade hänt bad Marla sin pappa om hjälp och tillsammans tog de den lilla varelsen i famnen och ringde räddningstjänsten.

"Några månader tidigare hade jag börjat få lite ont i höften och en del magproblem så jag bestämde mig för att gå till en kiropraktor och en läkare och ingen märkte att jag var gravid!" sa hon. "Jag märkte aldrig någon form av svullnad på min mage och jag kände aldrig någon "spark", inget illamående på morgonen." Hon tillade också att hon alltid har vidtagit försiktighetsåtgärder för att inte bli gravid.

Så småningom fördes både den nyblivna modern och spädbarnet, som senare fick namnet Atlas, till sjukhuset och är vid utmärkt hälsa. Vänner och familj var lika chockade som Marla. Låt oss kika på hennes systers reaktion.

"Kära lilla Atlas, det är så galet att tänka att för bara sju dagar sedan visste ingen att du existerade. Inte ens din mamma! (tänk att hon planerade att gå på en konsert utanför stan). Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle bli moster, men nu är jag här, så överväldigad av all kärlek jag känner för dig! Ge mig en vecka till så kanske jag slutar gråta varje gång jag håller dig."

"Kära Marla, i samma ögonblick som jag fick reda på att Atlas hade fötts och träffade dig på sjukhuset såg jag en förändring komma över dig, en ny känsla av frid och syfte i det här livet. Nu har du fått uppleva en unik upplevelse, syster, och du har så vackert antagit den här oväntade rollen som mamma. Jag kunde verkligen inte vara mer stolt över dig. Jag älskar dig" - skrev hennes syster på ett Instagram-inlägg.

Marla erkände att hon alltid varit rädd för att bli mamma just för att hon fruktade graviditeten  och förlossningen: "Gud tog hand om allt detta åt mig".

En otrolig historia som spreds snabbt på nätet. Vad tycker du om saken?

Advertisement