Pappan tar avstånd från sin 19-åriga dotter efter det att hon anklagat hans nya flickvän för att bara vara intresserad av pengar

av sofia

12 April 2023

Pappan tar avstånd från sin 19-åriga dotter efter det att hon anklagat hans nya flickvän för att bara vara intresserad av pengar
Advertisement

Att uppfostra barn är en underbar upplevelse, men också en mycket krävande sådan. Det kräver en hel del ansvar, men tyvärr kan inte alla föräldrar tillgodose dessa behov och ofta - trots kärleken - förstör de relationen till sina barn.

Huvudpersonen i den här berättelsen vet något om den saken. Efter att ha presenterat sin nya flickvän för sin familj, bråkade han med sin dotter och av denna anledning valde han att utesluta henne från de kommande familjemiddagarna. Detta har förvärrat relationen med dottern ännu mer, så mannen vände sig till människor på nätet för att få råd.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Jag har aldrig stått särskilt nära min dotter. Efter att hennes mamma och jag skilde oss när hon var 13, träffade jag henne kanske en gång varannan till var tredje månad och på födelsedagar. Jag beskyller mig själv för detta efter skilsmässan. Jag gick in i något av en medelålderskris och brydde mig inte om henne. Jag har dejtat ett antal kvinnor under de senaste åren men jag skulle inte klassificera några av dessa relationer som "seriösa". För sex månader sedan började jag dejta min nuvarande partner" förklarade mannen.

Nyligen bestämde sig mannen för att presentera sin flickvän för familjen under en middag med sin dotter. Men under middagen hade mannen och hans dotter en liten diskussion som handlade om mannens partner: "Jag kommer ärligt talat inte ens ihåg vad det handlade om, men hon kallade min flickvän för "golddigger" och gick strax därefter", förklarade han. Dottern gick sedan från middagen och förstörde hela tillställningen.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Jag lurar inte mig själv, jag vet att en av anledningarna till att min flickvän är med mig är pengar och jag antar att alla andra i familjen vet det också, och en av anledningarna till att jag är med min flickvän är hennes utseende" förklarade han. Förra helgen organiserade han ett litet grillparty hemma hos sig och bjöd in sin familj igen, samt några vänner och några av hans flickväns vänner, men den här gången uteslöt han sin dotter: "Det var uppenbart att hon inte gillade min flickvän och jag ville inte upprepa samma situation som sist. Men när min dotter fick reda på att hon inte var inbjuden smsade hon mig full av ilska och av någon anledning försvarade en av mina systrar henne och sa att jag borde ha bjudit in henne", avslutade han och frågade om råd på nätet för att förstå huruvida han hade gjort fel eller ej.

Användarna höll helt med hans dotter och kritiserade mannen för hans beteende: "Om min dotter sa saker som detta till mig efter det att jag övergett henne och startade en serie ytliga och meningslösa kärleksrelationer, kanske jag skulle titta mig själv i spegeln och försöka laga det relationen och jobba på mig själv istället för att bevisa att hon faktiskt har helt rätt”, skrev en man.

Håller du med om detta?

Advertisement