En pizzeria som är på väg att gå i konkurs blir fullsatt tack vare en oväntad recension

av sofia

11 April 2023

En pizzeria som är på väg att gå i konkurs blir fullsatt tack vare en oväntad recension
Advertisement

Vi har alla en dröm i vår byrålåda, men ofta är de inte lätta att uppnå. Det är därför du, när det äntligen händer, kämpar så gott du bara kan för att hålla den vid liv. Detta vet Frank Steele mycket väl, en man som i mer än 30 år inte hade velat något hellre än att öppna sin egen pizzeria.

Mr. Steele har äntligen lyckats förverkliga sin dröm genom att öppna sitt eget ställe med namnet Frankensons i Las Vegas, Nevada, USA. Framgången var dock inte omedelbar och verksamheten kämpade för att ta fart och restaurangens dagliga intäkter var mycket låga och nådde knappt 400 dollar.

via Ktnv

Advertisement
Instagram - @keith_lee125

Instagram - @keith_lee125

Trots svårigheterna har Frank alltid visat en positiv och generös attityd gentemot sina få kunder och försökt erbjuda dem bästa möjliga service. En dag tyckte en anställd att det var en bra idé att kontakta Keith Lee, en mycket känd matkritiker på sociala medier, för att bjuda in honom att smaka på deras mat. Keith tackade ja till inbjudan och dök upp på restaurangen en eftermiddag.

Ägaren serverade kritikern personligen och lade till generösa portioner av extra såser till hans beställningar. Medan han åt pratade de med varandra och Frank erkände att han inte visste vem Keith var. Mannen avslöjade för honom att han är matkritiker och åkte sedan hem för att prova Franks mat. Keith var mycket nöjd, så pass mycket att han marknadsförde den till sina miljontals följare med  "9,8 av 10". Kritikern hävdade också att pizzerians problem inte var kvaliteten på maten, utan bristen på lämplig marknadsföring för att locka kunder.

Advertisement

Efter att ha lagt upp videon på Frankensons skapade Keith en våg av framgång för restaurangen och på bara en natt fick restaurangens sociala sida 70 000 följare och hundratals människor besökte platsen för att njuta av maten. Frank tog hjälp av familj och vänner för att möta efterfrågan men det slutade med att han var tvungen att stänga tidigt eftersom han hade slut på all mat.

Folk kom till och med från andra stater för att testa Frankensons mat. När Keith kom tillbaka för att prova en av Franks smoothies, kunde han inte komma in på grund av den långa kön av människor som sträckte sig över gatan. Frank hälsade Keith som att han vore en kunglighet och tackade honom för all framgång som hans video hade gett dem. Han var överväldigad av all denna efterfrågan och kunde inte vara mer tacksam gentemot Keith för att han spridit budskapet om hans mat till världen. Keith fick inte någon betalning för sin restaurangrecension: "Jag gör det bara för att hjälpa föga kända restauranger att bli uppmärksammade", kommenterade han.

En stor framgång för Frank och hans restaurang, som han hade drömt om i trettio år!

Advertisement