Efter mer än 15-års äktenskap och 3 barn upptäcker hon att hon har gift sig med sin kusin

av sofia

07 April 2023

Efter mer än 15-års äktenskap och 3 barn upptäcker hon att hon har gift sig med sin kusin
Advertisement

Man säger att kärleken är blind och väldigt ofta är det faktiskt så. Man kan inte veta och inte heller "bestämma" vem man ska bli kär i och ibland kan ganska ovanliga situationer inträffa. Ett exempel på detta är historien om Celina Quinones, bosatt i Colorado, som väckte stor uppståndelse på sociala medier.

Efter mer än 15 års äktenskap och tre barn upptäckte hon att hon var sin mans kusin. Trots det förödande avslöjandet har paret bestämt sig för att fortsätta vara tillsammans och Celina har hänvisat till sin partner som sin "cousband", en lekfull term som vi kan översätta som "kusinmake".

via Mirror

Advertisement

Celina underströk att de inte hade någon aning om att de var släkt innan de fick reda på det genom en analys av deras släktträd och några DNA-tester. Resultaten bekräftade deras släktskap, men Celina beslutade att detta inte skulle påverka deras förhållande. "Livet med min man är precis som jag ville att det skulle vara, och mina barn är hans högsta prioritet. Det är okej", kommenterade hon.

Många tittare undrade hur det var möjligt att paret inte visste att de var släkt. Celina förklarade dock att de aldrig hade träffats innan de träffades och blev kära. Efter fyra månaders uppvaktning gifte de sig utan att veta något om deras släktskap. Celina sa att även om nyheten om deras familjeband var förödande, skulle hon aldrig låta det påverka deras förhållande och familjen de har skapat tillsammans.

Advertisement

"Jag delar min historia för att öka medvetenheten inom detta ämne. Situationen med släktskap kan vara vanligare än du tror, ​​särskilt i länder som Colorado, där samhällena ofta är små och människor känner varandra. De är bättre att ta ett DNA-test för att undvika att upptäcka senare att man är släkt!" säger kvinnan.

Celina och hennes man har bestämt sig för att möta situationen tillsammans: "Trots svårigheterna är kärlek och familj det viktigaste i livet", sa hon. "Även om vi separerar kommer vi att hålla ihop livet ut för nu är vi släkt!", skämtade hon.

Celinas berättelse har väckt en het debatt på nätet mellan de som ser kusinäktenskap som normalt och de som ser det som olämpligt. Vad tycker du om det?

Advertisement